ATV, 24 yaşına bastı!

atv'nin 24'üncü doğum günü nedeniyle bir mesaj yayınlayan Turkuvaz Medya Grubu Başkanvekili Serhat Albayrak, atv'nin yenilikçi, prensiplerinden taviz vermeyen, gelişen, milli ve toplumsal değerlere sahip çıkan kimliğine dikkat çekti.

ATV, 24 yaşına bastı!
Yeni Asır'da yer alan habere göre Albayrak, mesajında şu ifadelere yer verdi: "Ülkemizin ve Grubumuzun en değerli ve köklü markalarından atv'nin 24. yaşını gururla kutluyoruz. Türk televizyonculuk tarihinde klasikleşip yurtdışına yayılmış dizilere, en sevilen ve en çok izlenen yapımlara ve ilklere imza atan atv, 1993 yılındaki kuruluşundan bu yana zirvedeki yerini koruyor. Ne mutlu bize ki atv'nin bu başarısının en büyük sırrı; yeniliklere öncülük ederken temel yayın prensiplerinden taviz vermeyen ve vizyonunu sürekli geliştirirken aynı zamanda milli ve toplumsal değerlere sahip çıkmayı bilen sağlam yapısı. atv'yi bugünlere taşıyan tüm çalışma arkadaşlarımı gönülden kutluyor, değerli kanalımıza yeni yayın döneminde de başarılar diliyorum."

İLKLERİ BAŞLATTI


24 yıldan bu yana imza attığı ilklerle, televizyon izleyicisinin tutkunu olduğu dizileriyle, reyting rekorları kıran programlarıyla atv, Türk televizyon tarihine damgasını vuran, pek çok başarılı yapımla hafızalara kazınan kanal oldu. 7'den 70'e tüm Türkiye'de izleyicilerin gönüllerinde taht kuran atv, izleyicilerde büyük izler bırakan ve hala özlemle anılan dizileri izleyiciyle buluşturdu. "Dizi atv'de izlenir" sloganı oluştu.

KALİTEDEN ÖDÜN YOK

Kaliteden ödün vermeden zirveyi koruyan kanal, "Kültürel Hizmetler TV Dizi Sektörü İhracat Başarı Ödülü" ile ülkemizin kültür ihracatı hamlesine verdiği desteği tescillendirdi. atv, sahip olduğu "QUDAL - Kalitede 1 Numara" ödülü ile de dünyaca ünlü kuruluşlar arasında yer alıyor. Dizilerin yurt dışı satışı ve yurtdışındaki izlenme oranıyla da pazarın liderleri olan atv, bir kanal ve marka olmanın da ötesinde, artık bütün dünyada ilgiyle izlenen, öncü bir kuruluş...