Avatar Atakan kendine has jargonunu konuşturdu

Survivor 2016'yı birincilikle bitiren Avatar Atakan, sadece gösterdiği performasla değil aynı zamanda beylik laflarıyla da dikkat çekmişti.

Avatar Atakan kendine has jargonunu konuşturdu
Sözcü'de yer alan habere göre profesyonel bir dövüşçü olan Avatar Atakan, sosyal medya hesabından tıpkı Survivor yarışmasında yaptıklarına benzer bir açıklamada bulundu.

Paylaştığı uzunca metinde dikkat çekici ifadeler kullanan Atakan’ın bu sözlerle kimi hedef aldığını ise belirtmedi.

İşte Atakan’ın yazdıkları:

“Çok konuşursan az şey öğrenirsin, kendini tekrar edersin. Dinlersen yeni şeyler öğrenebilirsin, genelde zehir kusanlara karşı ağzımdan bal damladığı doğrudur. Hatta pek çok yılan bırak deliğinden çıkmayı deliğinin önünde hazır ola geçer öyle güzel konuşurum ama bazı durumlar vardır ki… Hani derler ya dilin kemiği yok. Benimkinin satırı olur, döneri olur. Yeri gelir celladın olur duyduğunda kulakların sağır gördüğünde gözlerin âmâ olur… Sözlükle gezersin anlamak için ama biz bunlar olsun istemeyiz. Bu sebeple ağızdan çıkan her söz çok önemlidir. Çıkmadan önce o senin, çıktıktan sonra sen onun esiri olursun. Biz daha çok özgürlükten yanayız. Değil mi? Fakat hepsinin neticesinde konuşan değil icraatta bulunan kazanır. Hep yek…”