Avrupa Avrupa 17. bölüm fragman & özeti

Ferdi’nin asabi tavırlarından dertli Gülbahar ve uykusunda eşine şiddet uygulayan Nermin’den dertli Mahir, çareyi bir evlilik terapistine gitmekte bulur.

Avrupa Avrupa 17. bölüm fragman & özeti

Gülbahar ve Nermin ne kadar hevesli de olsa, Ferdi ve Mahir’i bu işe ikna etmek hiç de kolay olmaz. Fakat bu ikilinin terapiden kaytarmanın yolunu bulması tabi ki uzun sürmez. Terapiye gider gibi yapıp, alt katta langırt oynayan ikili, günden güne birbirlerine açılmaya da başlarlar. Kendi aralarında gerçekleştirdikleri terapiden keyif alan ve davranışları da iyiye giden Ferdi ve Mahir’in durumuna en çok Nermin ve Gülbahar sevinir.

Aşk acısıyla yanan ve Matmazel’e karşı olan tüm hislerini unutacağına yemin eden Muhtar ise, çareyi yeni biriyle tanışarak evlenmekte bulur. Bu iş için Gülbahar’ın kapısını çalan Muhtar’a gelin adayı olarak Aysel seçilir. Görüşmeyi kabul eden ve yemeğe çıkan çift, birbirlerinden hoşlanırlar. Ta ki Muhtar, Ferdi ile konuşana kadar. Evlilik hakkında sürekli atıp tutan Ferdi, Muhtar’ın aklını çeliverir. Tüm ümitleri yıkılan Aysel’e bir darbe de patronlarından gelir. Ferdi ve Mahir’in terapi yerine langırt oynamaya gittiklerini Nermin ve Gülbahar’a anlatıveren Aysel, işinden de olur. Fakat kapının önüne koyulan sadece kendisi olmaz. Durumu öğrenen Nermin ve Gülbahar, eşlerinin yalanlarını hazmedemez ve onları evden kovar.

Otele yerleşmeye karar veren iki kafadar, ilk başta ‘bekârlık sultanlıktır’ naraları atsa da, iş yemeği için İstanbul’a gelen iki sarışını görünce elleri ayaklarına dolaşır. Eşlerinden korkularından ne yapacağını şaşıran Mahir ve Ferdi, çareyi en göz önündeki yer olan cafeye gitmekte bulur. Fakat gece hiç de iç açıcı sonlanmaz. Kocalarının durumunu Mali’den öğrenen ve kıskançlıktan delirmiş bir halde cafeyi basan Nermin ve Gülbahar, iş anlaşmasını da başlamadan bitiriverirler. Muhtar ise tüm bu kıskançlık gösterileri ve olayların sonrasında daha fazla dayanamaz ve çektiği aşk acısıyla da duygu yüklü bir konuşma yapar. 

Bu konuşma karşısında kendinden geçen Aysel de, daha fazla dayanamaz ve evlenme teklifini oracıkta ediverir.


DİZİNİN 17. BÖLÜM FRAGMANINI BURAYA TIKLAYARAK İZLEYEBİLİRSİNİZ!...