Avustralya’da Türk anne ve iki çocuğu kayboldu!

Avustralya’nın en uzak kentlerinden Mildura’da çocukları Dilara ve Taner’le birlikte evden çıkan Nagihan Kayrak’tan haber alınamıyor.

Avustralya’da her yerde aranıyorlar!
Vatan'da yer alan habere göre Avustralya’nın 60 bin nüfuslu Mildura kentinde kayıp 3 Türk’ün bulunması için sosyal medyadan yardım çağrısı yapıldı. Victoria Eyalet Polisi, resmi internet ve sosyal medya hesaplarından yaptığı duyurularda, Victoria eyaletine bağlı Mildura kentinde yaşayan 32 yaşındaki Nagihan Kayrak’ın 10 yaşındaki kızı Dilara ve 3 yaşındaki oğlu Taner Kayrak ile kaybolduğunu belirtti.

Polis, yerel saatle 13.00’te (TSİ 06.00) evlerinden ayrılan ve bir daha kendilerinden haber alınamayan anne ve çocukların resimlerini yayınlayarak vatandaşlardan yardım talep etti.

Kayrak’ın daha önce bu tür davranışlarda bulunmadığına, ailesinin endişeli olduğuna işaret edilen açıklamada, anne ve çocuklarını görenlerin polis acil hattını aramaları istendi. Mildura Avustralya’nın en uzak yerleşim yerlerinden biri. Akdeniz iklimi var, çevresinde ulusal milli park ve bataklıklar bulunuyor...