Yeşim Salkım, Seda Sayan'a ayar vermeye devam ediyor!

Şarkıcı Yeşim Salkım; TC Kimlik numarasını ve ev adresini açık açık sosyal medya hesabından paylaşan Seda Sayan'a canlı yayında sert çıktı...

Ayar vermeye devam ediyor!

Yeşim Salkım dün TC Kimlik numarasını ve ev adresini açık açık sosyal medya hesabından paylaşan Seda Sayan'a sosyal medya hesabından 'Gerizekalı' diyerek tepki göstermişti.

YEŞİM SALKIM, SEDA SAYAN'A GERİZEKALI DEDİ! (VİDEO)

Yeşim Salkım bu sabah "Laf Bende Kalmasın" isimli canlı yayınında Seda Sayan'a yönelik sert ifadelerde bulunmaya devam etti. 

Seda Sayan'ın dün Yeşim Salkım için tedbir kararı aldırmasına rağmen bu sabah Salkım'ın konuşmaya devam etmesi; 'Anlaşılan tedbir kararı işe yaramamış...' dedirtti.

İşte Yeşim Salkım'ın o sözleri:

"Seda Sayan değil, gerçek adı Aysel Gürsaçer. Program bitiminde savcılığa gideceğim. Çünkü açık açık benim bilgilerimi paylaştı. Bu 2 ila 4 yıl arası ceza alınacak bir suçtur.

Aysel Hanım bu kararlar aldırılır... Ben de Sacit Aslan ve karısı için, Gülben Ergen için aldırdım.

Ama önemli olan sen başkaları için kendini bu kadar ateşe atıyorsan ben bunda çok başka şeyler ararım. Ben sizin o dünyanızı bilmem. 27 senedir beni o masalarda ağırlayamadınız, ağırlayamayacaksınız. Çünkü ben o seviyelere inersem vurgun yerim...

Program sizin programınız... Eğer orada susuyorsanız; sükut ikrardan gelir derler. Susup oturup istediğiniz gibi at koşturduğunuz dönemler bitti. Herkes eteğindeki taşları dökecek. Yepyeni bir dönem başlıyor artık. Bir şeyleri ispat ettiğim gün sizinle yeniden konuşacağız Aysel Hanım. Size Aysel diyeceğim artık çünkü gerçek isminiz bu.

Benim adresimi ve TC numaramı bilerek oraya koydunuz ve ardından kaldırarak üstünü çizip tekrar yayınladınız. Kendi kazdığınız kuyuya kendiniz geri geri gelerek düştünüz...

Benim, çocuklarımın ve ailemin başına bundan böyle bir şey gelirse, TC kimlik numaram kirli işlerde kullanılırsa sorumlusu gerçek adıyla Aysel Gürsaçer ; sizin bildiğiniz takma adıyla Seda Sayan'dır. Bunu buradan duyuruyorum...

Bugünden sonra hani bir tane düşmanım vardı ya benim. Artık ikiye çıktı! Onu ve sizi ömrümün
sonuna kadar affetmiyorum. Hepsinin ciğerini sonuna kadar biliyorum. Bu saatten sonra Gülben Ergen neredeyse Seda Sayan'da oradadır. Eğer bu sözümü de yersem kendimi Taksim'in ortasında yakarım... Ben bugüne kadar hiç bir sözümden dönmedim"

İzlemek için haberin videosuna TIKLAYINIZ!..