Ayça Ayşin Turan, 'Meryem' olacak

Cast çalışmaları devam eden yeni dizi Meryem’in erkek başrolü ile anlaşılırken, kadın başrolü içinde arayışlar sürdürülüyordu.

Ayça Ayşin Turan, 'Meryem' olacak
MedyaRadar'da yer alan habere göre "Utanmazlar" dizisi ile anlaşan Hazal Kaya da dahil olmak üzere pek çok ünlü isim ile görüşen ancak istediğini elde edemeyen TMC Film, dizi de Meryem Akça karakterine hayat verecek oyuncusunu buldu.

Fox Tv ekranlarında yayınlanan "Karagül" dizisinde canlandırdığı Ada karakteri ile büyük beğeni toplayan Ayça Ayşin Turan, sonrasında ise Özcan Deniz’in sinema filmi "Sevimli ve Tehlikeli"de Şükrü Özyıldız ile başrolü paylaşarak dikkatleri üzerine çekmişti.

Son olarak Kanal D’de erken final yapan Altınsoylar dizisinde rol alan Ayça Ayşin Turan, TMC Film’in aradığı Meryem oldu. Emre Özdür ve Başar Başarır’ın senaryosunu yazdığı diziyi, ünlü yönetmen Mustafa Şevki Doğan yönetecek.

Meryem dizisinin konusu şöyle olacak: 28 yaşında, otoyol gişelerinde çalışan ve babasıyla yaşayan yaşadığı semtte çok sevilen, merhametli bir kızdır. Aynı zamanda hamur işlerine de eli yatkındır, işi dışında babasının mütevazı fırınında çalışır. Meryem’in kalbinin sahibi ise Savcı Oktay’dır. Uğruna büyük fedakarlık yaptığı sevgilisiyle evlilik planları yaparken onun yaptığı trafik kazasını üstlenmesi Meryem’in saf ve temiz dünyasını tepetaklak yapar. Bir anda adı katile çıkar ve kendisini olmadık belaların içinde bulur.