Aylin Koç ve Dilan Gerede Erkaya, Bebek'te sobelendi!

Sosyetik aşıklar Aylin Koç ve Dilan Gerede Erkaya, önceki gün ilk kez objektiflere yakalandı. Büyük panik yaşayan genç aşıklar, hızlıca kaçmaya çalışsa da görüntülenmekten kurtulamadı.

Aylin Koç ve Dilan Gerede Erkaya, Bebek'te sobelendi!
Takvim Gazetesi'nden Halil Çilingir'in haberine göre merhum iş adamı Mustafa Koç'un kızı Aylin Koç ile sosyetik fotoğrafçı Bennu Gerede'nin oğlu Dilan Gerede Erkaya, önceki gün Bebek'te panik dolu anlar yaşadı. İlişkilerini yaklaşık 2 aydır gözlerden uzak yaşayan ünlü çift, arkadaşlarıyla buluşmak için geldikleri semtte yine ilk kez Takvim objektifine yakalandı.

YÜZÜNÜ GİZLEDİ AMA...

Görüntülendiklerini fark eden ikiliden Koç, eliyle yüzünü saklamaya çalışsa da başarılı olamadı. Dilan Gerede Erkaya ile hemen arkasını dönen 18 yaşındaki genç kız, bu taktiğin başarılı olmadığını anlayınca devreye korumalarını soktu. Sosyetik güzelin korumaları görüntü alınmaması için uğraşırken ikili de hızla soluğu bir mekanda kendilerini bekleyen arkadaşlarının yanında aldı.

BEBEK'TE PANİK

Bebek'te gezintiye çıkan Aylin Koç ve Dilan Erkaya, Takvim objektiflerine yakalanınca ne yapacağını şaşırdı. Sosyetik güzel, eliyle yüzünü gizlemeye çalışsa da başarılı olamadı.

Aylin Koç ve Dilan Gerede Erkaya, Bebek'te sobelendi!

İkili, son çare olarak objektife arkalarını döndü.

Aylin Koç ve Dilan Gerede Erkaya, Bebek'te sobelendi! - Resim : 2