Aylin Koç ve Eremcan Acar barıştı

Cemiyet Hayatının genç temsilcilerinden Aylin Koç ile Eremcan Acar, bir yıl sonra ‘Aşk yeniden’ dedi. Bennu Gerede’nin oğlu Dilan Erkaya’dan ayrılan genç kız, eski aşkına döndü. Barışmayı Acar’ın cici annesi Kardelen Hanım’ın paylaşımı ortaya çıkardı.

Aylin Koç ve Eremcan Acar barıştı

Geçtiğimiz yıl bir yıllık aşklarına son veren sosyetenin genç temsilcilerinden Aylin Koç ile Eremcan Acar, ayrılığa daha fazla dayanamadı. Merhum iş adamı Mustafa Koç'un 19 yaşındaki küçük kızı Aylin, 2017'de aşk yaşadığı Erdal Acar'ın oğlu Eremcan'dan ayrıldıktan sonra gönlünü Bennu Gerede'nin oğlu Dilan Erkaya'ya kaptırmıştı.

Sürpriz aşkları Ağustos 2018'de başlayan Koç ile Erkaya, geçtiğimiz aylarda ilişkiye son vermiş ve hatta birbirlerini sosyal medyada takibi bırakmıştı.

CİCİ ANNEDEN AL HABERİ

Takvim Gazetesi'nin haberine göre Dilan Erkaya ile ayrıldıktan sonra kayıplara karışan Aylin Koç'un sessizliğinin nedeni belli oldu. Önceki gün 21 yaşına giren Eremcan Acar'ın yeni yaşını babasının ikinci eşi Kardelen Acar sosyal medyada kutladı.

Cici anne, Acar'ın doğum gününü kutlamak için de gencin Aylin Koç'la fotoğrafını paylaşıp altına "Happy birthday abilerin en tatlısı, en yakışıklısı" diye yazdı. Kardelen Hanım, bu hamlesiyle ikilinin barıştıklarını ilan etti. Bu arada ayrılık sonrası birbirlerini Instagram'da silen genç aşıklar, sosyal medyada yeniden takipleşmeye başladı. Son dönemde özel hayatıyla gündeme geldiği için ailesinden uyarı alan Koç, Instagram hesabını da gizledi.

Aylin Koç ve Eremcan Acar barıştı