Ayrılıkla ilgili tüm hakikatler...

Sinem Kobal ve Arda Turan'ın evlilik oyunu bitti. 2 kez düğün ertelemelerine rağmen 'Aramızda sorun yok' diyen ikili, Aşklarını 20 gün önce sonlandırdı...

Ayrılıkla ilgili tüm hakikatler...

Magazin dünyasının en çok konuşulan aşkında sona gelindi. Uzun süredir aşk yaşayan ve 1 yıl önce nişanlanan Arda Turan ile Sinem Kobal'ın yılan hikayesine dönen evliliği yine başka bahara kaldı. Daha önce düğünlerini iki kez erteleyerek herkesi şaşkına çeviren Turan ve Kobal, her defasında "Aramızda sorun yok evleneceğiz" mesajı vermişti. Ancak İkilinin yakın çevresinden edinilen bilgiye göre aşk bu kez kesin bitti.

ARDA BİTİRDİ

İlişkinin bitmesini isteyen tarafın ise İspanya'nın Atletico Madrid takımında top koşturan Arda Turan olduğu öğrenildi. Futbolcunun bu ilişkiyi aylardır bitirmeye çalıştığı ve annesi Yüksel Hanım'ın da destek vermesiyle ayrılık kararını verdiği öğrenildi. Kobal'la evliliği kafasında tamamen bitiren Arda Turan'ın 19 Kasım'da Mersin'de oynanan Milli maçtan sonra ilişkisini kesin olarak bitirdiği ortaya çıktı. Turan ve oyuncu nişanlısının o günden beri de hiç görüşmediği konuşuluyor.

KAYINVALİDE VETOSU

Sinem Kobal ve Arda Turan, ayrılığında müstakbel kayınvalidesi Yüksel Turan'ın da etkisi olduğu iddia ediliyor.

DEPRESYON ALAMETİ

Geçtiğimiz günlerde yeni tarzıyla objektiflere poz veren Sinem Kobal'ı görenler, "Depresyona girdiği için tarzını değiştirdi." yorumları yapmıştı.

KARA KEDİ İDİL DEĞİL

Önceki gün ortaya atılan bir iddia ise magazin kulislerini hareketlendirdi. Yazılanlara göre Arda Turan'ın Sinem Kobal'dan ayrılma nedeni olarak İdil Fırat gösterildi. Hatta İkilinin birlikte İspanya'da tatil yaptığı konuşulurken ikiliden bu aşka yalanlama geldi.

Arda "Artık futbolumla gündeme gelmek istiyorum. Aşk haberlerinden bıktım" diye konuştu. İdil Fırat ise, "Birkaç hafta sonra yeniden canlanan yalan haberlere istinadenyazılanların daha önce de belirttiğim üzere hiçbir gerçeklik payı yoktur" dedi.

* Ayrılıkla ilgili konuşmayan Sinem Kobal, "Artık işimle gündeme gelmek istiyorum" demişti.

* Arda Turan'ın yakın çevresine ilişkisini bitirdiğini ve rahat bir nefes aldığını söylediği öğrenildi.


DENİZ BAYAR / TAKVİM İNTERNET SİTESİ