Ayşe Çınar'dan 'Deniz Gibi Sev'

Türkiye'nin yepyeni sesi Ayşe Çınar ilk albümü ''Deniz Gibi Sev''i dinleyicilerin beğenisine sunmaya hazırlanıyor.

Ayşe Çınar'dan 'Deniz Gibi Sev'

Yıllardır üzerinde çalıştığı şarkılarını ilk albümü olan “Deniz Gibi Sev”de toplayan Ayşe Çınar,  albümde büyük bir tesadüf eseri tanıştıkları dünyaca ünlü şarkıcı Monica Molina’nın “A Paso Lento – Kalbimin Çaresi” adlı parçasını Türkçe yorumuyla seslendirdi.

İlk albümü ''Deniz Gibi Sev'' de Erkin Hadimoğlu ile birlikte besteledikleri “Paramparça” şarkısı dışında; Erkin Hadimoğlu, Ender Gündüzlü,  Noel Molina, Tolis Keklidis, Metin Yavuzer ve Zafer Rengin Baykal’ın bestelerinin yer aldığı 10 şarkı ve Deniz Gibi Sev'in remix'i olmak üzere toplam 11 şarkı bulunuyor.

''Her şey hayal etmekle başladı''

“Hayatım boyunca isteklerimin peşinden koşmaktan hiç yorulmadım. Dönüp arkama baktığımda gerçekleştirmek adına çabaladığım ne varsa hayatın da benim için parçaları birleştirdiğini gördüm. Herkesin, yaşamında öncelikle kendi için keyif alarak yapacağı bir şeyler olduğuna inanıyorum. Bu benim için müzikti ve bunu insanlarla paylaşmak istedim” diyen Ayşe Çınar, çıkış şarkısı olarak aynı zamanda albüme ismini veren ''Deniz Gibi Sev'' şarkısını müzikseverlerin beğenisine sunuyor.

Naif ses tonu ile kendine hayran bırakan Ayşe Çınar’ın, Akdeniz ve Latin müziği tınılarını taşıyan ilk albümü ''Deniz Gibi Sev'', 20 Mayıs’tan itibaren tüm dijital platformlarda, Haziran ayı içinde de Pasion Turca etiketi ile tüm müzik marketlerde yerini aldı.

Instagram: aysecinarofficial
Facebook: @aysecinarofficial
Twitter:@aysecnrofficial

Ayşe Çınar'dan 'Deniz Gibi Sev'

Konular Müzik