Ayşe Hatun Önal'ın büyük paniği!..

Ayşe Hatun Önal'ın, önceki gece Alaçatı'da bir erkekle birlikte alışveriş yaparken görüntülenince panikledi. Hızlı adımlarla gözden uzaklaşmaya çalışan şarkıcı, 20 lira ödediği hediyelik eşyayı almayı da unuttu. Önal'ın paniği kafaları karıştırdı.

Ayşe Hatun Önal'ın büyük paniği!..
Takvim'den Kahraman Durak'ın haberine göre imza attığı popüler şarkılar kadar özel hayatıyla da gündemden düşmeyen eski manken Ayşe Hatun Önal, önceki akşam Çeşme'de büyük panik yaşadı.

Son beraberliğini ünlü şovmen Cem Yılmaz'la yaşayan seksi şarkıcı, Alaçatı'da esmer bir erkekle çıktığı alışveriş turunda muhabirler tarafından görüntülendi. İki gündür Çeşme'de tatil yaptığı öğrenilen Ayşe Hatun Önal, basın mensuplarını fark edince ne yapacağını şaşırdı.

KAFALAR KARIŞTI!

Hızlı adımlarla gizemli erkek arkadaşının yanından ayrılan ünlü şarkıcı, 20 lira verip aldığı hediyelik eşyayı bile mağazada bırakarak birden kayıplara karıştı. Bu arada Ayşe Hatun Önal, basın mensuplarına yanındaki kişinin sadece arkadaşı olduğunu söylese de yaşadığı büyük panik kafaları karıştırdı. Ünlü şarkıcının birden yanından ayrılmasıyla yalnız kalan ismi öğrenilemeyen genç, tek başına kaldığı otelin yolunu tuttu. Önal, geçtiğimiz hafta ise eski sevgilisi ünlü işadamı Erdal Acar ile Bodrum'da pişti olmuştu. Acar, ünlü şarkıcının da aynı otelde kaldığını öğrenince yeni sevgilisi Kardelen Ergin ile Çeşme'ye gitmişti.

CEM YILMAZ İLE FIRTINALI AŞK

2014'ün son günlerinde sürpriz aşklarıyla magazin gündemine bomba gibi düşen Ayşe Hatun Önal ile Cem Yılmaz, 2.5 ay sonra ilişkilerine nokta koymuştu. Önal'ın, çapkınlıkları ve ilgisizliğinden bıktığı için Yılmaz'ı terk ettiği ileri sürülmüştü. Ünlü şovmenin ise seksi şarkıcının kaprislerine daha fazla dayanamadığı için ayrılık kararı aldığı iddia edilmişti.