Ayşe Kulin'in oğlunun şok eden görüntüsü!..

Ayşe Kulin’in oğlu Ömer Selim Kemahlı ile Çeşme’deki Sudan Palas’ın sahibi Leyla Tabrizi, ev yüzünden birbirine girdi!..

Ayşe Kulin'in oğlunun şok eden görüntüsü!..

Ünlü yazar Ayşe Kulin’in oğlu, Case Productions adlı yapım şirketinin sahibi Ömer Selim Kemahlı, geçtiğimiz günlerde Alaçatı’daki Su’dan Restoran’da mekânın sahibi Leyla Tabrizi’yle kavga etti. Sözlü tartışmanın ardından sinirlerine hakim olamayıp Tabrizi’ye tokat atan Kemahlı’yı personel ve müşteriler mekândan dışarı çıkardı.

Beni dolandırdı

Leyla Tabrizi’nin iddiasına göre Selim Kemahlı ve eşi Cristina Teutli’nin Sudan Palas Otel ve Su’dan Restoran’a iki yıldır ödemediği borçları vardı. Borcunu tahsil edemeyen Tabrizi, geçtiğimiz nisan ayında çifte kendi çatısı altında daha fazla barınamayacaklarını söyledi ve aralarındaki gerginlik de bu yüzden tırmandı: “Selim Kemahlı’nın 2007 Eylül’ünde Alaçatı’da yaptığı üç günlük düğününün catering işini de ben üstlenmiştim ve paramı iki yıl boyunca alamamıştım. Başkalarını da dolandırdığını fark ettiğim için onunla iş ilişkimi tamamen kestim. Ancak eşinin ricası üzerine restoran ve otelde yeme, içme, konaklama hesaplarının açık kalmasına izin verdim. İyilikten maraz doğar diye boşuna dememişler. Geçtiğimiz nisan ayında hiçbir ödeme taahhüdünü yerine getirmedikleri için çatım altında daha fazla barınamayacaklarını söyledim. Kendisiyle savcılığa intikal etmiş dosyalarımız da vardı, ancak bir kadına saldıracak kadar çirkinleşebileceğini hiç düşünmemiştim.”

Eşyalarını borca saydık 

Tabrizi, Selim Kemahlı’nın Facebook’taki sayfasına yazdığı mesajlarla kendisine iftira attığı gerekçesiyle de Çeşme Cumhuriyet Başsavcılığı’na başvurarak şikayetçi oldu. Tabrizi, savcılığa sunduğu dilekçede de şunları öne sürdü: “2010 yılında otelin üst katındaki bir oda dört aylık bir süre için Ömer Selim Kemahlı’ya tahsis edilmişti. Fakat, taahhütlerini yerine getiremediğinden, odayı eşyalar borçlarına sayılmak üzere bana iade etti. Buna rağmen Çeşme Sulh Hukuk Mahkemesi’ne başvurup, eşyaların kendisine ait olduğunu iddia ederek tespit talebinde bulundu. Hâl böyleyken, Facebook’ta onur, şeref ve saygınlığımı kırıcı yorumlar yaptı. Bunları okuyan bir grup müşteri de oda rezervasyonlarını iptal ettirdi.”

Borcum varsa ispatlasın

Selim Kemahlı ise borcu olmadığı halde Tabrizi’nin evine el koyduğunu iddia etti: “Ben Leyla Tabrizi’ye dört sene önce düğünümün catering işini vermiştim ama eline yüzüne bulaştırdı. Misafirlerim onun yüzünden dışarıdan pizza alarak karınlarını doyurdu. Buna rağmen kendisine olan borçlarımı ödedim. Bir süre sonra beraber Sudan Palas’ı kiraladık. O dönem Leyla Tabrizi’nin parası olmadığı için yedi yıllık kiranın bir kısmını ben ödedim. Bana ait olan taş evi de baştan aşağı yeniledim. Geçtiğimiz ağustos ayında Alaçatı’ya döndüğümde evimin tüm kilitlerini değiştirip kendisinin oturmaya başladığını gördüm. Hatta bazı eşyalarımı çalıp restoranda kullanmaya başlamıştı. Sonra da evi 450 TL’den kiraya vermeye kalktığını öğrendim. Hemen savcılığa şikayette bulundum, jandarma tespit yaptı. Ruhsat iptali için belediye başkanıyla da konuştum. Elimde haklılığımı kanıtlayan evraklar var. Onun yaptığı hırsızlığı da belgeledim. Zaten bu kadın hakkında açılmış 12 dava var. Çalışanlarının maaşlarını ödemiyor, garsonlar küfürlerine dayanamadığı için işi bırakmış. Bunları mahalledeki herkes biliyor. Ben de Facebook’taki sayfama ‘Dikkat edin, bu kadın dolandırıcıdır’ diye yazdım. Şimdi sayfamı kapattırmaya çalışıyor. ‘Selim’in borcu vardı, eşyalarına el koydum’ diyor. Madem borcum var, ispatlasın.”