Ayşe Özyılmazel, Çeşme'de tatilin keyfini çıkarıyor

Reklamcı Ali Taran ile yaptığı evlilik sonrası magazin dünyasının gündemine oturan Ayşe Özyılmazel, Taran'dan ayrıldıktan sonra ilk tatilini Çeşme'de geçirdi.

Ayşe Özyılmazel, Çeşme'de tatilin keyfini çıkarıyor

İzmir’de bir organizasyona katıldıktan sonra soluğu Çeşme’de alan Özyılmazel, sabah ve akşam Alaçatı’da vakit geçirirken gündüz ise Aya Yorgi Koyu’ndaki Sola Mare Beach Clup’ta denize girip güneşlendi. Kısa bir süre denizde yüzen Özyılmazel, fotoğraf çektirmeyi de ihmal etmedi. Menajeri fotoğraflarını çekerken, Özyılmazel denizden çıkarken garsonlardan havlusunu getirmelerini istedi. Havlusuna sarınarak Sole Mare’deki dostları ile sohbet eden Özyılmazel, ardından şezlonga uzanarak güneşlendi.

"TÜM YAZ BOYUNCA ÇALIŞACAĞIM"
Çalışmayı çok sevdiğini belirten Özyılmazel, köşe yazısını yazarken magazin muhabirlerinin de sorularını yanıtladı. Özel bir televizyon kanalında haftanın 5 günü canlı yayın yapacağını söyleyen Özyılmazel, "Çekimler Bodrum’dan canlı olarak yayınlanacak. Çok sürpriz bir isimle birlikte bu projeye imza atacağız. Bodrum’da 5 gün çalışırken tatil ve dinlenmek için ise hafta sonları Çeşme’de olacağım. Buradan vazgeçemem, Çeşme evim gibi" dedi. Söz ve müziği kendisine ait olan şarkısı ’Su gibi gel’in radyolarda en çok çalınan şarkı olmasının kendisini mutlu olduğunu ifade eden Özyılmazel, "Çalışmadan yaşayamam" diye konuştu.

"KAFAM BÖYLE ÇOK RAHAT"
Boşanmanın ardından bir aşk yaşamadığını belirten Ayşe Özyılmazel "Kafam böyle çok rahat" derken "Ali Taran ile görüşüyor musunuz?" sorusunu ise "Hiç karşılaşmıyoruz" diyerek cevaplandırdı.

Bilgisayar ekranındaki Ayşe Özyılmazel’e ait fotoğrafın nerede çekildiğini soran muhabirlere ise Özyılmazel, "Hah unutmuşum, bu fotoğraf Ali Taran ile balayımızda Simi adasında çekilmişti, başka fotoğrafımı koyayım" dedikten sonra ekran fotoğrafını değiştirdi.

"Ali beyi unutamadınız mı?" sorusu üzerine ise Özyılmazel, "Ali’nin birçok fotoğrafı bilgisayarımda kalmış. İlla ki sileyim diye bir takıntım yok" yanıtını verdi.