Ayşe Özyılmazel Deniz Akkaya'yı kızdırdı!

Ayşe Özyılmazel’in ‘Deniz Akkaya ve Murat Varol ilişkisinden öğrendiğimiz beş şey’ başlıklı yazısına sinirlenen Deniz Akkaya, “O hanımefendi annelik hakkında konuşacak son kişi” dedi.

Ayşe Özyılmazel Deniz Akkaya'yı kızdırdı!
Milliyet'ten Emrah Akçaay'ın haberine göre Deniz Akkaya, önceki gün katıldığı bir davette, sevgilisi Murat Varol ve kendisi hakkında yazı yazan Ayşe Özyılmazel’e ateş püskürdü. “O hanımefendinin hayatımıza girme sebebini biliyoruz. Ak sakallı dede sayesinde” diyen eski manken, “Önce herkes kendi kapısının önünü süpürecek, ondan sonra yazı yazacak. Sütten çıkmış ak kaşık değil. Bana her eleştiriyi yapabilirsiniz ama hakkımı yerseniz gereken cevabı alırsınız” dedi.

Annelik hakkında konuşacak son kişinin Yılmazel olduğunu belirten Akkaya, “O da zamanında anne olan birinin çocuklarının canını çok yaktı. Bu konularda konuşacağınız zaman ‘Arkamda ne götürüyorum’ diye dönüp bakmak lazım. Eleştirdiğin insanların hayatını yaşamaya kalkıp, arada bir Popstar olmaya çalışıp, sonra da siyaset yazmakla olmaz bu işler. Reytingi düşünce benle alakalı yazı yazamaz” şeklinde konuştu.