Ayşe-Sinan-Ebru hattında flaş gelişme!

Sinan Akçıl'la Ebru Şallı ayrılığının baş kahramanı olan Ayşe Akın, kalbini oyuncu Murat Han'a kaptırdı. Bu sürpriz aşk en çok Ebru Şallı'yı sevindirdi.

Ayşe-Sinan-Ebru hattında flaş gelişme!
Takvim'de yer alan habere göre magazin dünyasının Ebru Şallı-Sinan Akçıl aşkını bitiren kara kedi olarak tanıdığı Ayşe Akın, yeni bir aşka yelken açtı. Müzisyen Sinan Akçıl'ın kendisine aşık olduğunu söyleyip, Ebru Şallı için de, "Annemle yaşıt. Sinan, Ebru'yu oyalıyordu. Ebru da beni tehdit edince ilişkiyi bitirdim" diyen Ayşe Akın'ın yeni aşkı da magazin dünyasından tanıdık bir isim. Şu sıralar "Kervan 1915" adlı filmin çekimlerine devam eden Akın, kalbini birlikte rol aldığı yakışıklı oyuncu Murat Han'a kaptırdı.

AŞK LİSTESİ KABARIK

Daha önce Özgü Namal, Nur Gümüşdoğrayan ve Tuğba Melis Türk gibi ünlülerle aşk yaşayan çapkın oyuncu ve Ayşe Akın'ın sette sürekli sarmaş dolaş olduğu konuşuluyor.

İlişkilerini gizli saklı yaşayan oyuncuların aşklarını da film bittikten sonra açıklayacakları öğrenildi. 2010 Brüksel Güzellik Kraliçesi olan Ayşe Akın'ın yeni bir aşka yelken açmasına en çok sevinen isimlerden biri de Ebru Şallı olacak.

Ayşe-Sinan-Ebru hattında flaş gelişme!