Ayşegül Aldinç'ten yıllar sonra plak sürprizi!

Türk Pop Müziği'nin en önemli yorumcularından Ayşegül Aldinç'in 90'lı yıllara damgasını vuran başucu albümlerinden ‘’ Benden Söylemesi / Sorma ‘’ albümü ilk kez plak formatıyla satışa sunuluyor.

Ayşegül Aldinç'ten yıllar sonra plak sürprizi!

Ayşegül Aldinç'in ‘’Benden Söylemesi / Sorma‘’ plağı 180 gr ağırlığında, remastered yapılmış, analog kayıt, ikili kapak, ilk baskıya özel olarak da Ayşegül Aldinç'in efsane fotoğraflarından biriyle ve Ayşegül Aldinç ıslak imzasıyla, 30x90 boyutlarında poster hediyeli olarak sınırlı sayıda yayınlanacak.

Müzik kariyerinin ilk plağı olması nedeniyle sanatçı için ayrı bir önem taşıyan bu albümün kapağında, Ayşegül Aldinç albümün ve şarkıların hikayesini kendi kalemiyle anlatıyor.

Efsane müzisyen, büyük müzik adamı, rahmetli Attila Özdemiroğlu’nun aranjörlüğünde hazırlanan albümde, sanatçının en büyük hitlerinden Sezen Aksu bestesi "Sorma ", Bülent Ortaçgil bestesi "Şık Latife" ile Aysel Gürel, Şehrazat, Özkan Uğur, Eda Özülkü, Metin Özülkü, Ahmet Çuhacı, Bora Ebeoğlu, Arto Tunçboyacıyan, Attila Özdemiroğlu ve Giannis Parios gibi müzik dünyasının en önemli söz yazarları ve bestecilerinin şarkıları da yer almakta.

İlk kez ve sınırlı sayıda basılan, hayranları ve müzik arşivcileri için ayrı bir önem taşıyan Ayşegül Aldinç'in ‘’Benden Söylemesi / Sorma‘’ plağı, 6 Temmuz 2018 tarihinden itibaren Esen Müzik etiketiyle tüm müzik marketlerde satışa sunulacak.

Ayşegül Aldinç'ten yıllar sonra plak sürprizi!

Konular Müzik