Ayşegül Yıldız ve Volkan Yunus aşk mı yaşıyor?..

İbrahim Tatlıses'in eski eşi Ayşegül Yıldız'ın, Bursa'da bir kafede görüntülendiği Volkan Yunus ile aşk yaşadığı iddia edildi.

Ayşegül Yıldız ve Volkan Yunus aşk mı yaşıyor?..
Posta Gazetesi'nde yer alan habere göre ünlü türkücü İbrahim Tatlıses, 11 yıl birliktelik yaşadığı Mimar Ayşegül Yıldız ile 2011'de evlenmişti. Çift, kızları Elif Ada'ya rağmen 2013'te boşandı. Ailesinin yanına Bursa'ya yerleşen Yıldız'ın, bir yıldır iş adamı Volkan Yunus ile birlikte olduğu öne sürüldü. Çiftin ilk kareleri Bursa'daki bir kafede çekildi.

Aşk haberinin bugünlerde ortaya çıkmasının bir nedeni var. İbrahim Tatlıses, eski menajeri Damla Buket Çakıcı ile 5 yıl sonra bir araya gelmişti. Damla Buket Çakıcı'yı hiç sevmeyen Yıldız, yeniden başlayan yakınlığa nispet olarak yeni ilişkisini deşifre etti.

ESKİ İŞİNE DÖNDÜ

Peki Ayşegül Yıldız, eski eşi İbrahim Tatlıses ile Damla Buket Çakıcı'nın samimiyetini neden kıskanıyor? Cevabı şu; İbo 14 Mart 2011'te Maslak'ta silahlı saldırıya uğradığında, yanında bulunan Damla Buket Çakıcı da yaralanmıştı. Saldırıdan önce ikilinin aşk yaşadığı iddia ediliyordu. Bu söylentiyi Yıldız da biliyor, ünlü türkücüye "Onu kov" diyordu. Tatlıses, Ayşegül Yıldız ile evlendiğinde ilk iş olarak Damla Hanım'ı işten çıkardı.

Damla Buket Çakıcı, olaydan 4 ay sonra Ankaralı bir iş adamıyla evlenirken, aylar önce de boşandı.

Ayrılığın hemen ardından yeniden İbrahim Tatlıses'in sağ kolu olmayı başardı.