Aysel Gürel'in bilinmeyen şarkıları!..

Antikacıdan Ankaralı şarkıcı Melih Büyükakın’ın arşivini satın alan koleksiyoncu Muhammet Yüksel, büyük bir sürprizle karşılaştı.

Aysel Gürel'in bilinmeyen şarkıları!..

Antikacıdan 5 bin TL’ye aldı   

Ankaralı sanatçı Melih Büyükakın hayatını kaybettikten sonra fotoğrafları, şiirleri ve besteleri bir çuval içinde antikacıya satıldı. Koleksiyoncu Muhammet Yüksel de Ankara’nın Bahçelievler semtindeki antikacıda bulduğu bu arşivi 5 bin TL karşılığında satın aldı. Yüksel, arşivden çıkanları tek tek incelerken büyük bir sürprizle karşılaştı: Aysel Gürel’in 1978 yılında yazdığı, bugüne dek gün ışığına çıkmamış 10 şarkı sözü...

Sezen’e hediye, Müjde’ye parayla    

Şarkı sözlerini Sezen Aksu’ya hediye etmek istediğini açıklayan Yüksel, eserleri Gürel’in kızı Müjde Ar’a ise para karşılığında verebileceğini söyledi: “Gürel’in kendi el yazısıyla yazdığı ‘Aşk Beklemez’, ‘Hani Aldatacaktın?’, ‘Daha mı Çok Severim’, ‘Aşk Saati’, ‘Ömürsün Sen’ gibi 10 şarkısı bende. Bunları Sezen Aksu’ya hediye etmek istiyorum, Tarkan’a da verebilirim. Ama Müjde Ar ‘Benim annemin mirasıdır’ deyip almak isterse, ona 20 bin TL karşılığında veririm.”



Konular Müzik