AYSUN KAYACI SAÇMALAMIŞ

İki gün önce Vatan Şaşmaz çok ilginç bir açıklamada bulundu: "Türk askeri artık dolaplarına Aysun Kayacı fotoğrafı yapıştırıyordu..."

AYSUN KAYACI SAÇMALAMIŞ

İki gün önce Vatan Şaşmaz çok ilginç bir açıklamada bulundu: Türk askeri artık dolaplarına Aysun Kayacı fotoğrafı yapıştırıyordu.

Hatta Vatan arkadaşımız açıklamasını bir adım ileriye götürüp, resmi sökülen starların da isimlerini açıklamış: Hülya Avşar ve Gülben Ergen.

Bu açıklamayı buraya kadar şirin bile bulmuş olabilirsiniz. Ama Aysun Kayacı hiç şirin bulmamış.

Ayşe Özyılmazel'e yaptığı açıklamada sap yemiş, saman tükürmüş adeta.

Demiş ki: “Beni tanısalar resmimi asmazlardı. Evde oturup bir elimde cımbız, bir elimde ayna bir kadın olmadığımı, sabah akşam harıl harıl çalıştığımı bilseler fotoğrafımı asmazlardı. Çünkü genelde erkekler bu kadar çalışan kadın sevmezler. Bu arada benim mayolu resimlerim on yıllık. Türkbükü güzellerininki daha taze, bence onlarınkini assınlar!”

Ben bu açıklamayı “Aysun, hiçbir masraftan kaçınmadan saçmalamış” şeklinde yorumladım.

Öncelikle görünüşe göre Aysun Kayacı on yıl öncesine kadar yaptığı her şeyden utanıyor. Kariyerini görüntüsü üzerine kurmuş olmaktan, fotomodellik ve mankenlik yapmış olmaktan en önemlisi ününü ve servetini kazandığı bu döneminden çok ama çok utanıyor.

Şimdilerde ise üniversitede okuyor olduğu ve NTV'de program yaptığı için kendini çok farklı bir yerde görüyor.

Üstelik mayolu fotoğraf çektiren manken ve fotomodel arkadaşlarını da çok ağır şekilde aşağılamış oluyor.

Güzelliğe bu kadar kafayı takıp dudağını şişirtip, dişlerini yaptıran bir kadının erkekler tarafından seks sembolü olarak kabul edildiğinde böyle paniklemesini anlamak mümkün değil.

Hele kalkıp, Türkbükü'nde güneşlenen herkesi akıl almaz şekilde öyle acayip bir noktaya konuşlandırmış ki ki asıl buna şaşırdım.

Yakından tanıdığım ve kağıt bebek imajını silmek için çok çalışan Kayacı belli ki hayattan hiç ders almamış. Meğerse eğitim alması sadece hava atıp kendini yüksek bir sınıfta hissedebilmesi ve etrafındaki kadınları daha özgüvenli bir şekilde aşağılayabilmesi içinmiş.

Demek ki insanlar nasıl eğitim alırlarsa, toplumda nasıl algılanırlarsa algılansınlar eski alışkanlıklarından kurtulamıyorlar. Aysun Kayacı tam da şöhret olmak isteyen manken arkadaşları gibi polemik yapmış oturduğu yerden.

Çok ayıp. Hiç yakışmadı benim tanıdığım Aysun'a…

Rahşan Gülşan /habertürk