Aziz Yıldırım'ın göz bebeği: Van Persie

Van Persie'yi hafta içinde eşiyle birlikte yemeğe götüren Yıldırım, "Çin'den senin için 25 milyon Euro veren çıktı. Ama kabul etmedim. Bu takımın lideri olacaksın" dedi.

Aziz Yıldırım'ın göz bebeği
Takvim'de yer alan habere göre Kasımpaşa önünde sergilediği performansla dikkat çeken ve penaltıdan bir de gol atan Robin Van Persie'nin hafta içinde özel bir yemeğe gittiği öğrenildi. Başkan Aziz Yıldırım, eşi Bouchra (Büşra) ve kendisinin bulunduğu bir ortamda akşam yemeği yiyen Robin Van Persie bu yemekte çok önemli mesajlarla karşı karşıya kaldı!

Başkan Aziz Yıldırım'ın yemek sırasında Hollandalı yıldıza, "Çin'den senin için 26 milyon Euro veren çıktı. Ama ben teklifi elimin terbiyle geri çevirdim. Senden bu takımın lideri olmanı istiyorum. Bir zamanlar Drogba Galatasaray'da ne ise senin de öyle olmanı istiyorum" dedi. Bu toplantıda Bouchra Van Persie ile de konuşan Başkan Yıldırım, kendisinden eşine her konuda destek olmasını ve ona moral vermesini istedi. Bu özel yemeğin etkisi Kasımpaşa maçında kendisini gösterdi. Van Persie hem Kasımpaşa maçı öncesi hem de devre arasında takım arakdaşlarına neler yapılması gerektiğini kendisi anlattı.

VAN PERSIE LİDERLİĞİ VE İSTATİSTİKLERİYLE DİKKAT ÇEKTİ

Van Persie, sahada da çok iyi bir performans gösterdi. Penaltıdan bir gol kaydeden Hollandalı yıldız, oyunda kaldığı sürede 37 kez topla buluşurken, 21 pas yaptı, bunlarda yüzde 81'lik isabet oranı yakaladı. Girdiği ikili mücadelelerin yüzde 62.5'ini kazan tecrübeli oyuncu, 2 top kaptı.

Özellikle ceza sahası içi ve çevresinde fırtına gibi esen RVP, 5'i ceza sahası içinden olmak üzere toplam 6 şut çekip, 2'sinde isabet kaydetti. Takım arkadaşları ile de sahada sürekli konuşarak, top istedi. Van Persie sahada gerçek bir lider gibiydi.
Konular Spor Haberleri