Babadan kızına ve damadına ölüm pususu!

İzmir’in Çiğli ilçesi korkunç bir cinayete şahitlik etti. Bir baba, damadına ve öz kızına pompalı tüfekle kurşun yağdırdı. Damat Murat Osmanoğlu olay yerinde hayatını kaybederken, eşi Özlem ağır yaralandı...

Babadan kızına ve damadına ölüm pususu!
Yeni Asır'dan Fatih Şendil'in haberine göre İzmir'de akıllara durgunluk veren bir cinayet işlendi... Ali Aksoy, kızı ve müteahhit damadının oturduğu villanın önünde pusu kurup ölüm saçtı. Pompalı tüfekle önce damadı Murat Osmanoğlu'nu öldüren Ali Aksoy, ardından namluyu öz kızına doğrultup ateş etti.

Ağır yaralanan Özlem Osmanoğlu, kaldırıldığı hastanede yaşam savaşı verirken, öfkesi dinmeyen Ali Aksoy bu kez çiftin arabasını ateşe verdikten sonra kayıplara karıştı. Aksoy ile damadı ve kızı arasında para alışverişi yüzünden anlaşmazlık çıktığı belirtildi. Aksoy'un cinayeti, aralarında husumete varan bu anlaşmazlık nedeniyle gerçekleştirdiği ileri sürüldü.

"BUNU SİZ İSTEDİNİZ"

İzmir'in Çiğli İlçesi Sasalı Mahallesi 118 sokakta meydana gelen olayda, müteahhit Murat Osmanoğlu ile şirkette birlikte çalıştığı eşi Özlem Osmanoğlu akşam saatlerinde Lüks Su Evleri'ndeki villalarına girmek için arabayla site önüne geldi. Çift arabayı park ettiğinde ise olay yerinde pusu kuran Ali Aksoy, pompalı tüfekle dehşet saçtı. İddiaya göre, "Bunu siz istediniz" diye bağıran Ali Aksoy, birbiri ardına tetiği çekmeye başladı. Aksoy, önce damadını vurdu. Kanlar içinde kalan Murat Osmanoğlu olay yerinde yaşamını yitirdi. Öfkeli baba Aksoy, bu kez silahı öz kızına çevirip kurşun yağmuruna tuttu. İki çocuk annesi kadın, başına ve vücuduna isabet eden kurşunlarla ağır yaralandı.

BENZİN DÖKTÜ

Öfkesi dinmeyen Ali Aksoy, yanında getirdiği benzinle damadı ve kızının arabasını ateşe verip yaktı.

Olay, güvenlik kameralarıyla görüntülenirken Aksoy, aracına binip kayıplara karıştı. Komşuların haber vermesi sonrası olay yerine gelen 112 Acil Servis ekiplerinin müdahalesi sonrası hastaneye kaldırılan Özlem Osmanoğlu'nun hayati tehlikesinin sürdüğü ve komada olduğu belirtildi.

PUSUYA YATTI

Damadıyla arasında husumet olduğu öne sürülen Ali Aksoy, pusu kurdu... Damadı ve kızlarının evinin önünde bekledi ve çift arabadan indiğinde "Bunu siz istediniz" diye ölüm saçtı...

PARA MESELESİ

Emekli olduğu belirtilen Ali Aksoy ile damadı Murat Osmanoğlu arasında uzun süredir para alışverişi konusunda anlaşmazlık olduğu belirtildi. Osmanoğlu'nun şikayeti üzerine Aksoy'un oğlunun avukatlık diplomasının iptal olduğu ve bu gelişmenin ardından taraflar arasındaki husumetin büyüdüğü ileri sürüldü.

'TORUNLARIMI ÖLDÜRECEĞİM'

Ali Aksoy'un, olay anında, torunlarını tehdit ettiği ve "Onları da öldüreceğim" dediği ileri sürüldü. Çiğli Jandarma İlçe Komutanlığı ekipleri, zanlının yakalanması için özel ekip kurdu. Tüm yakınlarına ve gidebileceği yerlere baskın yapılırken, GSM kayıtları da mercek altına alındı.