Babalara neden bakım hediye edilmesin?

Babanıza henüz hediye almadınız mı? Peki, onlara bakım hediye etmeyi düşünür müsünüz?

Babalara neden bakım hediye edilmesin?
Akşam'da yer alan habere göre erkekler giyim kuşamının yanı sıra artık ellerine, cildine ve genel olarak kişisel bakımına ayrı bir özen gösteriyor. Dış görünümüne önem veren babalar için en popüler hediye hiç kuşkusuz cilt bakımları oluyor. En çok tercih edilen uygulamalar arasında ise saç simülasyonu, protez tırnak, cilt bakımları ve göze sürme çekme gibi uygulamalar dikkat çekiyor.

Babalar günü öncesi; Kalıcı Makyaj ve Güzellik Uygulamaları Uzmanı Emsal Doğan, bakımına önem veren babalar hediye edilebilecek uygulamaları anlattı.  

PROTEZ TIRNAK

Erkekler en az kadınlar kadar çok protez tırnak talebiyle geliyor. Tırnak yeme problemi olan, tırnaklarında estetik sorunları olan erkekler, iş anlaşmasına imza atarken ya da birileriyle tokalaşırken utanıp sıkılıyorlar. Bu nedenle artık protez tırnak uygulaması da erkekler arasında sıkça tercih edilen bir yöntem halini aldı. En az kadınlar kadar erkekler de protez tırnak uygulamasını tercih etmeye başladı. Uygulamayla en az 3 hafta kafaları rahat oluyor.

SAÇ EKİMİ

Türkiye’deki erkeklerin yüzde 60’ının en büyük sorunları arasında yer alan saç seyrekliği artık çözümsüz değil. Uzun süren, acılı ve maliyetli bir tedavi olan saç ekimi yerine, saç efekti görüntüsü veren saç simülasyonu uygulaması artık daha çok tercih ediliyor. İşlem tek kullanımlık iğnelerle steril bir ortamda gerçekleştiriliyor. Saç ekiminde 1 yıl beklemek gerekirken, saç simülasyonunda 1 günde yeni bir görünüme kavuşmak mümkün. Üstelik yaklaşık 2-3 yıl kadar da kalıcı. Babanıza verebileceğiniz en güzel hediyelerden biri olduğunu düşünüyorum.

GÖZLERE SÜRME

Erkeklerin cilt bakımına ve görüntüsüne önem vermeye başlamasıyla talepler çok değişti, Nasıl kadınlar kirpik dibi eyeliner yaptırıyorlarsa erkekler de gözlerine sürme çektirmek için bize geliyor. Doğuştan sürmeli kavramı, yerini sonradan sürmeliye bıraktı. Bunun dışında cildini pürüzsüzleştirmek için dermapen uygulaması ve bakım maskeleri yaptıranlar arasında erkek müşterilerimizin sayısı azımsanmayacak kadar arttı. Bu nedenle artık anneler gibi babalara da bakım hediye etmeyi çok mantıklı buluyorum.