Babasının konserini izlerken kendinden geçti!

Bodrum'daki Duman konserinin en çok eğlenen ismi solist Kaan Tangöze'nin oğluydu. Tüm şarkıları ezbere bilen 6 yaşındaki Hakan, annesi Seçkin Piriler'le eğlencenin doruğuna çıktı.

Babasının konserini izlerken kendinden geçti!
Takvim'den Ufuk Özcan'ın haberine göre Bodrum Antik Tiyatro'daki konserler serisi, önceki akşam Duman'la devam etti. Solfej ve Kerki Production tarafından düzenlenen konsere gençler yoğun ilgi gösterdi. Konserde en çok eğlenenler ise Duman grubunun solisti Kaan Tangöze'nin eşi Seçkin Piriler ve oğlu Hakan'dı.

Annesinin omuzlarına çıkarak babasının şarkılarına eşlik eden minik Hakan, sürekli çığlıklar attı.

Konserin en küçük rocker'ları arasında yer alan 6 yaşındaki Hakan'ın babasına olan büyük hayranlığı anne Seçkin Piriler'i de çok güldürdü. Kendisini görüntüleyen gazetecilere birbirinden renkli pozlar da veren Hakan Tangöze'nin Duman Grubu'nun tüm şarkılarını da ezbere bildiği gözlendi. Hakan'ın bu halleri ise "En baba Duman hayranı" dedirtti.

SIRADA NİLÜFER KONSERİ VAR

Küçük oğlunu evde bırakıp Hakan'ı konsere getirdiğini söyleyen Seçkin Piriler de güzelliğiyle göz kamaştırdı. Bu arada Bodrum Antik Tiyato konserleri kapsamında 25 Temmuz Nilüfer, 1 Ağustos Funda Arar, 8 Ağustos Sibel Can, 15 Ağustos Sıla, 22 Ağustos Teoman ve 29 Ağustos Sezen Aksu ile devam edecek...