Bağcılar’da motosiklet sürücüsü hafriyat kamyonun altında kaldı

İstanbul Bağcılar’da, yemek servisi yapan motosiklet sürücüsü, beton mikserinin altında kaldı. Kafasından ağır yaralanan 19 yaşındaki genç sürücü yaşamını yitirdi.

Bağcılar’da motosiklet sürücüsü hafriyat kamyonun altında kaldı
İHA'nın haberine göre kaza saat 01.00 sularında Bağcılar Yavuzsultan Selim mahallesi Birlik Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, caddede seyir halinde olan Adem A, idaresindeki 34 NG 8998 plakalı beton mikseri ile yolun kenarında park halindeki bir otobüsün arasından geçmeye çalışan yemek servisi götüren motosiklet sürücüsü, otobüse çarparak dengesini kaybettikten sonra yere düştü.

Motosikleti ile yere düşen 19 yaşındaki Mehmet Can Sönmez, beton mikserinin arka tarafının altında kalarak ezildi. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis ve 112 Sağlık ekipleri sevk edildi.

Kaza yerinde kontrol yapan sağlık ekipleri, motosiklet sürücüsü Sönmez’in hayatını kaybettiğini belirledi.

Beton mikserinin sürücüsü ise kazayı yara almadan atlattı.

Polis ekipleri de beton mikserinin sürücüsü Adem A’yı gözaltına aldı. Caddeyi çift trafiğe kapatan polis ekipleri, olay yerinden inceleme yaptı. Yapılan incelemenin ardından 19 yaşındaki gencin cesedi cenaze aracıyla Adli Tıp Morguna kaldırıldı.

Kaza nedeniyle araç trafiğine kapatılan cadde, incelemelerin tamamlanmasının ardından tekrar normale döndü.

Olay yeri incelemenin ardından gözaltına alınan beton mikseri sürücüsü Adem A, emniyete götürüldü.