Bahadır Tatlıöz'den ''Çaresi Nerede''

Kısa bir süre önce ''Kendine İyi Bak'' şarkısı ve klibiyle dikkatleri çeken Bahadır Tatlıöz bu kez hayranlarını çok bekletmeden yeni şarkısını yayınladı.

Bahadır Tatlıöz'den ''Çaresi Nerede''

Yayınlamış olduğu her şarkısında ve klibinde kendi imzası olan başarılı müzisyen Bahadır Tatlıöz, farklı altyapısı ve aranjesiyle alışılagelmiş  tarzının dışına çıkarak hayranlarını yepyeni bir projeyle buluşturuyor.

Kısa bir süre önce ''Kendine İyi Bak'' şarkısı ve klibiyle dikkatleri çeken sanatçı bu kez hayranlarını çok bekletmeden yeni şarkısını yayınladı.

Sözleriyle olduğu kadar altyapısı, ahengi ve farklı ritimiyle 2019 yılında kendini ayrıştırarak fark yaratacak ''Çaresi Nerede''nin sözü ve müziği ise Bahadır Tatlıöz'e ait. Şarkının düzenlemesinde ise başarılı aranjör Cüneyt Yamaner'in imzası var.

''Çaresi Nerede'' şarkısına bir de klip çeken sanatçı diğer projelerinde olduğu gibi klibin yönetmenliğini kendisi üstlendi.

En son yayınlamış olduğu ''Kendine İyi Bak'' şarkısının klibinde ki senaryosu ile izleyenlere duygusal anlar yaşatan başarılı sanatçı bu kez bambaşka bir konsept ve sokak kültürünü yansıtacak olan klibiyle karşımıza çıkıyor.

Bahadır Tatlıöz yeni şarkısı ve klibi ''Çaresi Nerede'' ile ilgili duygularını ise şu sözlerle dile getirdi;
'''Çaresi Nerede' bugüne kadarki tüm Bahadır Tatlıöz projelerinden farklı bir sound ama benzer duygularla yoğurulmuş bir proje oldu. Benim için heyecan verici bir tarafı var çünkü vokal tekniği olarak önceki şarkılarımdan çok farklı bir üsluba sahip. Aranjman tekniği olarak yine bugüne kadar ki projelerden bambaşka bir aranjman oldu, çok seveceğinizi ümit ediyorum, heyecanım büyük'' dedi.

Konular Müzik