Baha'nın Naz'ı yumrukladığı görüntüler!

Zuhal Topal'ın programında bu kez de Baha'nın Naz'ı yumrukladığı görüntüler ortaya çıktı...

Baha'nın Naz'ı yumrukladığı görüntüler!

Zuhal Topal'ın programında yaşanan aşklar, ihanetler, kıskançlıklar, ayrılıklar ve kavgalar dizi senaryolarını aratmıyor...

BAHA - NAZ OLAYINDA NELER YAŞANMIŞTI?

Baha'nın, gelin adaylarından Naz'ın yeni talibi Ali ile dans etmesine sinirlendiği ve program bitişinde olay çıkardığı öne sürülmüştü. Bu haberlerin ardından yayınladığı videoda programdaki her şeyin sahte olduğunu belirten Baha, "Biz Naz ile birbirimizi seviyorduk. Naz'ı Ali ile oyunun içine dahil ettiler. İnsan sevdiğini bu tür oyunlar içinde olmasını gururuna yediremiyor. Cuma gününe kadar süreceğini söylediler. Bitecek diye beklerken, o anki sahneyle karşılaştım" dedi.

"50 KİŞİ BANA SALDIRDI"

Güvenliklerin kendisine saldırdığını öne süren damat adayı, "Stüdyodan çıktıktan sonra Naz'ın arabasına gidip oturdum. Naz geldi, sinirliydi biraz. Bağırarak konuşuyordu. Bu esnada güvenlikler saldırdı. Ardından orada kim varsa, yaklaşık 50 kişi hepsi bana saldırdı" şeklinde konuştu.

"LİNÇ ETMEYE KALKIŞTILAR"

Zuhal Topal ve ekibini hedef alan Baha, "Deniz'in arabasına bindirdiler. Arabasını tuz buz ettiler. Orada da linç etmeye kalkıştılar. Naz onlar için bir reyting aracı. Biz evlilik yolunda ilerlerken Naz'ın ayrılmasını kabul edemezlerdi. Birini diskalifiye etmeleri gerekiyordu. O da ben oldum" ifadelerini kullandı.

İŞTE BAHA'NIN AÇIKLAMALARI (VİDEO)

NAZ BAHA'NIN SÖZLERİNİN GERÇEK OLMADIĞINI SÖYLEDİ

Programdaki damat adaylarından Ali ile birlikte olduğunu belirten Naz, geçmişte birlikte olduğu kimseyle görüşmediğini, Baha’nın sözlerinin gerçek olmadığını söyledi.

ZUHAL TOPAL, DENİZ’İ STÜDYODAN GÖNDERDİ

Naz’ın açıklamasının ardından bir açıklama da Zuhal Topal’dan geldi. Ünlü sunucu, ekibiyle birlikte locadaki tüm adayların her konuda yanlarında olduklarını, herkese karşı iyi niyetli olduklarını, ama locadaki bazı adayların bu iyi niyete aynı şekilde karşılık vermediğini belirtti.

ZUHAL TOPAL'DAN BAHA'NIN AÇIKLAMALARINA YANIT (VİDEO)

Bu kez de tam da haftanın ilk yayınına denk gelen tarihte her ne hikmetse kameraların yine açık olduğu anlarda çekilmiş olan Baha'nın Naz'ı yumrukladığı anlardan görüntüler sosyal paylaşım platformlarında hızlıca yayıldı.

Her yayına "Bu programda yaşanan olaylar ve kişiler gerçektir" ibaresiyle başlayan programda bakalım Baha - Naz olayında başka hangi yeni görüntü ve açıklamalara şahit olacağız?

İşte o görüntüler...

İzlemek için haberin videosuna TIKLAYINIZ!...