Bahar bakımının püf noktaları!

Kış aylarında soğuk havanın etkisiyle yıpranan cildimizi şimdi onarma zamanı!

Bahar bakımının püf noktaları!
Akşam'dan Yasemin Miras'ın yazısı...

Bahar ayları, yeni planların uygulanmaya başlandığı zamanlardandır. Kilo kontrolü, sigarayı bırakma, spor aktiviteleri ve iş düzenlemeleri derken cilt sağlığı genellikle ihmal edilir. Ancak her geçen yılın cilt sağlığı üzerinde olumsuz etkilere neden olduğu unutulmamalıdır. Cildiniz için kısa süreliğine cilt detoksu yapmanız hem güzel hem de sağlıklı görünmenizi sağlayabilir.

Ciltte kuruluk ya da fazla yağlanmaya bağlı görülen erken deri yaşlanması, bilinçsiz uygulamalar yerine cilt uzmanlarının uygun ürün önerileriyle engellenmeli. Bu sayede deri tipine en uygun tedavi kısa sürede yapılabilir. Kişinin cilt yaşı biyolojik yaşından fazla ise botoks, vitamin ve kollajen enjeksiyonu ya da peeling tedavisiyle cildi gençleştirmek mümkün. Bu tedaviler kişinin kendisini iyi hissetmesini ve ışıltılı bir cilde sahip olmasını sağlamaktadır.

Yaşlanma karşıtı ürün

Uluslararası kabul görmüş ödüllü serisi Future Solution LX ile annelere modern cilt bakımının en iyisini sunuyor. Ürün hücre canlılığını artırarak ve cilt kalitesini temelden yükselterek yaşlanmaya sebep olan unsurlara etki etmeye yardımcı oluyor.

(YASEMİN MİRAS / AKŞAM GAZETESİ)
Konular Kadın / Bakım