Bakan Zeybekçi: 'İdam cezasını getirmemiz gerekiyor'

Türkiye'de büyük bir infiala yol açan vahşetin ardından sokaklarda çok tartışılan 'idam geri gelsin' tartışmalarına Ekonomi Bakanı Zeybekçi de katıldı.

Bakan Zeybekçi: 'İdam cezasını getirmemiz gerekiyor'
Hürriyet'te yer alan habere göre Türkiye’yi ayağa kaldıran bir vahşetin kurbanı olan üniversiteli Özgecan Aslan, ailesinin ‘yası’, kadınların ‘isyanı’ ile uğurlandı.

Türkiye'de büyük bir infiala yol açan vahşetin ardından sokaklarda çok tartışılan 'idam geri gelsin' tartışmalarına Ekonomi Bakanı Zeybekçi de katıldı. Bakan Zeybekçi, Twitter hesabından "Özgecan Aslan gibi insanlığın katledildiği cinayetler için idam cezasını getirmeyi, hassasiyetle tartışmamız ve getirmemiz gerekiyor" görüşünü bildirdi.

Nihat Zeybekci, Twitter adresinden Mersin'in Tarsus ilçesinde 20 yaşındaki üniversite öğrencisi Özgecan Aslan'ın öldürülmesiyle ilgili mesajında, şunları kaydetti:

"Özgecan Aslan yavrumuza Allah'tan rahmet ve ailesine sabır diliyorum. Rabbim, yavrumuzu cennetinin en güzel yerine koysun inşallah. Özgecan Aslan gibi insanlığın katledildiği cinayetler için idam cezasını getirmeyi, hassasiyetle tartışmamız ve getirmemiz gerekiyor."

Bakan Zeybekçi: 'İdam cezasını getirmemiz gerekiyor'