Balkondan dışarıya bakan kadın hayatının şokunu yaşadı!

İstanbul Fatih’te 14 Haziran 2018’de balkonuna çıkan Sevinç Ç. (53) karşıdaki inşaatta bir erkeğin kendisine bakarak mastürbasyon yaptığını fark etti. Polisi aramak için içeri giren Ç. balkona döndüğünde şahsın orada olmadığını gördü.

Balkondan dışarıya bakan kadın hayatının şokunu yaşadı!
Milliyet Gazetesi'nden Elif Altın'ın haberine göre 3 gün sonra aynı kişiyi yine inşaatta gören Ç. bu kez hemen polisi arayarak ihbarda bulundu. Olay yerine gelen polis, inşaat işçisi Münür D.’yi (47) gözaltına aldı. D. ifadesinde inşaata iş görüşmesi için gittiğini söyleyerek suçlamaları reddetti.

Serbest bırakılan D. hakkında İstanbul Cumhuriyet Savcılığı iddianame düzenledi. İddianamede şüpheli Münür D.’nin müştekiye bakarak mastürbasyon yapmasının cinsel taciz suçu kapsamında olduğu belirtildi. Savcı Emre Herdem, iddianamesinde olayda görgü tanığı bulunmadığını, ancak evli bir kadının kendi iffetine zarar verecek şekilde yalan söylemeyeceğini belirterek kadının iddiasına itibar edilmesi gerektiğini savundu.

D. hakkında “hayasızca hareketlerde bulunma” ve “cinsel taciz” suçlarından 1 yıldan 4 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.