Bankacı şoförün kulağını ısırarak kopardı!

Aydınlı genç bankacı İbrahim Alkan, suratına yumruk atarak gözlüğünü kıran servis şoförü Ali Yıldızer’in kulağını ısırarak kopardı.

Bankacı şoförün kulağını ısırarak kopardı!
Yeni Asır'dan İhsan Karataş, Kazım Yörükce ve Mehmet Kavas'ın haberine göre Aydın'ın merkezinde meydana gelen trafik kazası sonrası çıkan kavgada yumruk atarak bankacının gözlüğünü kıran servis şoförü, bedelini kulağıyla ödedi. Isırılan kulağı kopan servis şoförü Ali Yıldızer, İzmir Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildi. Olaydan sonra gözaltına alınan bankacı İbrahim Alkan, "Sabrımı taşırınca kendime engel olamadım" diyerek kendini savundu.

Olay dün sabah saat 08.00 sıralarında Aydın Büyükşehir Belediyesi önünde meydana geldi. Sabah mesaiye yetişmek için acele eden özel bir bankada veznedar olan 28 yaşındaki İbrahim Alkan, Aydın Büyükşehir Belediyesi önündeki köprünün üzerine geldiği sırada yolun dar bölümünde Ali Yıldızer (34) yönetimindeki servisle karşılaştı. Her iki aracın hareket etmesi üzerine iki araç köprü üzerinde çarpıştı.

Kaza sonrası çıkan kavgada servis şoförü Ali Yıldızer ile Alkan, küfürleşmeler üzerine araçlarından indi. Yıldızer önce bankacı Alkan'ın aracını yumrukladı, ardından da yüzüne yumruk atarak gözlüğünü kırdı.

Öfkesine yenildi

Önce arabasına sonra da yüzüne yumruk darbeleri aldığı için öfkelenen Alkan, servis şoförü ile boğuşmaya başladı. Hıncını alamayan Alkan, Yıldızer'in sol kulağını ısırarak kopardı. Kanlar içerisinde yere yığılan servis şoförü ile boğuşmaya devam eden Alkan'ı Aydın Büyükşehir Belediyesi'nde çalışan personel güçlükle ayırdı.

Adnan Menderes Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılan Yıldızer'in kopan kulağı, vatandaşlar tarafından hastaneye ulaştırıldı. Yıldızer daha sonra Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildi.