Banu Alkan’dan Burcu Esmersoy’a sert ifadeler

Yeşilçam yıldızı Banu Alkan, "2. Sayfa" programında bir dönem aynı televizyon programında yer aldığı Burcu Esmersoy'a sert göndermelerde bulundu.

Banu Alkan’dan Burcu Esmersoy’a sert ifadeler
Kanal D'de ekrana gelen "Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa"nın canlı yayın konuğu olan Banu Alkan, bir dönem program için beraber çalıştığı Burcu Esmersoy'la yaşadığı polemiği anlattı. Esmersoy'un haddini bilmediğini ve kendisi sayesinde ışığının parladığını dile getirdi.

Esmersoy'un program boyunca Bülent Ersoy'un yanında olduğunu ve kendisine karşı cephe aldığını söyleyerek, kzıgınlığını dile getiren Banu Alkan: “Herkes haddini bilecek, bizim gibi isimlerle bir arada olsun, yıldızın orada parladı. Üstün olmak otorite olmak istiyordu. Bana üstünlük tasladı ve ben de ona ‘Sen kimsin’ dedim. Burcu Esmersoy bana 'Seni sosyal medyadan takip etmem' dedi. Biz menajerimle bakıştık. Ya bu hasta beyin özürlüsü... Ardından Türkiye’ye döndükten sonra konuk olduğu bir kanalda absürt şeyler söyledi. Sen kimsin, Banu Alkan kim! Herkes haddini bilecek” şeklinde konuştu.

İzlemek için haberin videosuna TIKLAYINIZ!..