Barcelona Arda Turan için 65 milyon Euro istiyor!

Katalan Kulübü'nden ayrılmasına kesin gözüyle bakılan, Arsenal ve İnter'in yanında bazı Çin kulüplerinin istediği Arda Turan için Barcelona, 65 milyon Euro'luk bonservis bedeli belirledi.

Barcelona Arda Turan için 65 milyon Euro istiyor!
Yeni Şafak'ta yer alan habere göre Barcelona yönetimi, yeni sezon öncesinde kadroda düşünmediği Arda Turan için astromonik bir bonservis bedeli belirledi. Katalan ekibinin, yeni teknik direktör Ernesto Valverde'nin geçen sezonki performansı ve milli takım uçağında yaşanan olayların ardından "Satılabilir" dediği 30 yaşındaki futbolcu için 65 milyon Euro istediği ortaya çıktı. Çin Süper Ligi lideri Guangzhou Evergrande'nin Arda ile ciddi şekilde ilgilenmesi ve eski milli takım kaptanı için fiyat sorması üzerine Barça yönetimi durumu değerlendirmek için masaya oturdu. Neymar, Messi ve Suarez gibi dünya yıldızlarının arkasında kalan Arda'yı satarak yeni transferlere kaynak oluşturmak istiyor.

ŞU AN İÇİN SÜRE İSTEDİLER

2015 yılında A.Madrid'den 34 milyon Euro'ya transfer edilen Arda'yı ucuza göndermek istemeyen Katalan ekibi, yapılacak yeni transferlere finansman sağlayabilmek adına, Çinliler'den de bu parayı talep etti. Bu derece yüksek bir bonservis bedeli beklemeyen Guangzhou yönetimini kararını vermek için İspanyollar'dan süre istediği öğrenildi. Adı daha önce Arsenal ve İnter'in yanında Çin takımlarıyla anılan Arda Turan için Guangzhou yetkililerinin ısrarcı olup olmayacağı ise merakla bekleniyor. Takımda bulunduğu iki yıllık süre içerisinde istikrarlı şekilde oynama şansı bulamayan tecrübeli futbolcu, Barça formasını terlettiği 55 maçta 15 gol atıp, 11 de asist yapmıştı.
Konular Spor Haberleri