Barcelona, Cengiz Ünder’i istiyor

Roma'nın sözleşmesini yenilemek istediği Cengiz Ünder için resmi teklif yapan Bayern Münih’in ardından Barcelona da devreye girdi.

Barcelona, Cengiz Ünder’i istiyor
Sabah Gazetesi'nin haberine göre Roma'daki performansıyla dünya yıldızı olma yolunda ilerleyen Cengiz Ünder'in taliplileri her geçen gün artıyor. Bayern Münih'in 50 milyon Euro'luk teklifle Roma'nın kapısını çalmasından sonra bir başka dünya devi daha devreye girdi: Barcelona...

İngiliz basını, Barça'nın yanı sıra Arsenal ve Manchester City ile Manchester United'ın da Cengiz için 50 milyon Sterlin'lik (56 milyon Euro) bir teklif hazırladıklarını duyurdu. Barcelona'nın da Cengiz için aynı rakamı gözden çıkardığı belirtildi. Barça eğer bu transferi bitirirse, Rüştü Reçber ve Arda Turan'dan sonra üçüncü Türk futbolcuyu renklerine bağlayacak.

BALLON D'OR İÇİN BAHİSLER AÇILDI

Roma ise Cengiz'in 2022'de biten sözleşmesini revize etmek istiyor. Buna göre Cengiz'in 1 milyon Euro olan yıllık kazancı 2 katına çıkarılırken, serbest kalma bedeli de 50 milyon Euro olacak. Öte yandan milli futbolcumuzun 2023 yılında Ballon d'Or ödülü için aday gösterileceğine dair İngiltere'de bahis açıldı.
Konular Spor Haberleri