Barcelonalı Arda, basına çattı!

Katalan basını, Barcelona'nın, 1-0 önde olduğu Real Madrid maçında son dakika golüyle berabere kalmasının ardından Arda Turan hakkında yalan yanlış haberler yazmaya başladı.

Barcelonalı Arda, basına çattı!
Hürriyet'ten Koray Durkal'ın haberine göre son olarak Marca gazetesi, Arda'nın El Clasico'dan sonra partiye gidip eğlendiğini yazdı. Arda, bu iddiayı Snapchat hesabından şiddetle yalanladı ve iddiaları haber yapan Türk basınına şu sözlerle yüklendi: "Hadi bazıları her gün gerçek dışı haberler yapıyorlar. Bizimkiler de alıp her gün manşet yapıyorlar. Çok sağ olun hepiniz gelin."

El Clasico’da Marcelo’ya yaptığı faulden sonra Barcelona’nın sahadan beraberlik ayrılmasının ardından fatura Arda Turan’a kesilmişti. Özellikle Katalan basını ciddi ciddi yıldız futbolcuyu eleştirmeye başladı. Arda Turan’ın El Clasico sonrası bir partiye katıldığı yönündeki iddialara son olarak Luis Suarez’in Altın Top Ödülü törenine katılmadığı için gözden düştüğü yönündeki haberler de eklendi.

Yıldız futbolcumuz Arda Turan bugün Snapchat hesabından bu haberlere tepki gösterirken, ‘Hadi bazıları her gün gerçek dışı haberler yapıyorlar. Bizimkiler de alıp her gün manşet yapıyorlar. Çok sağ olun hepiniz gelin’ ifadelerini kullandı.

Peki, Arda Turan hakkındaki bu iddialar gerçeği yansıtıyor mu?...

NEDEN 3 AY BEKLENDİ?

- İlk olarak Luis Suarez’in Altın Ayakkabı Ödülü’nü aldığı 20 Ekim 2016 gecesine gidelim... Arda Turan, Suarez’in ödül törenine katılmadı. Ancak tek katılmayan o değildi. Iniesta, Messi, Busquets ve Mascherano dışında ödül törenine gelmeyenler akşam verilen gala yemeğinde bir araya geldiler. Arda Turan da tıpkı diğer takım arkadaşları gibi galaya katıldı. O ana kadar Arda Turan takımının en iyi isimlerindendi ve kariyerinin en iyi sezon başlangıçlarından birine imzasını atmıştı. Geceye dair yansıyan hiçbir aksilik yoktu. Ta ki El Clasico bitene kadar. Madem o gece Arda ‘haddini aştı’, neden bu kadar süre beklendi?

HANGİ PARTİYE GİTMİŞ?

- Gelelim, El Clasico sonrası partiye gittiği yönündeki iddialara. Arda Turan’ı desteklemeye giden çok sayıda misafiri vardı. Yakın arkadaşı Burak Yılmaz da o isimlerden biriydi. Arda’ya yakın kaynaklardan edindiğim bilgilere göre maçtan sonra yorgun bir şekilde evine gidip dinlenen Arda, Türkiye’den gelen misafirleriyle bile ertesi sabah ilgilenmiş. Partiye gittiği yönündeki iddialar da tamamen hayal ürünü. İspanyol basınının Arda Turan’ın gece hangi mekanda olduğunu ve saat kaçta ayrıldığını da yazmaması da kendilerinin de deyimiyle ‘iddiadan öte gitmiyor.'

ARDA NEDEN İSTENMİYOR?

- Bir diğer iddia ise Rafinha ile birlikte takımdan gönderileceği yönünde. El Clasico sonrası yapılan ilk antrenmanın videolarını izledim. Eğer Arda bu takımda istenmeyen bir isim olsaydı herkes ona sırtını dönerdi. Ama gördüklerim tam tersiydi. Iniesta’dan Alba’ya kadar herkes Arda’ya sarılarak moral verdi. Arda sadece Rafinha ile iyi dost değil. Neymar, Messi, Rakitic ve Iniesta başta olmak üzere takımın en önemli yıldızlarının saygısını kazanmış önemli bir isim. O zaman da aklıma şu soru gelmiyor değil. Daha ilk haftalarda bu takımın vazgeçilmezi olacağı konuşulan Arda bir anda neyin günah keçisi ilan edildi?
Konular Spor Haberleri