Barış Arduç'un yerine Kerem Bürsin!

Bir banka reklamında rol alan Barış Arduç, yerini Kerem Bürsin'e bırakacak. Jean firmasının reklam yüzü olan ve daha sonra yollarını ayıran Bursin'in yeni reklam filminde nasıl karşımıza çıkacağı merak konusu...

Barış Arduç'un yerine Kerem Bürsin!
Sözcü'de yer alan habere göre Barış Arduç, 2 sezon peş peşe 2 reklam filmi çekmişti. İlk reklamında bir deri firması için kamera karşısına geçen yakışıklı oyuncu, çekiciliğiyle kadınların başını döndüren bir adama hayat vermişti. Son reklamında ise Barış Arduç, bir banka reklamı için kamera karşısına geçerek Cem Yılmaz, Kıvanç Tatlıtuğ ve Şahan Gökbakar’a rakip olmuştu. Bankayla anlaşması biten Arduç’un yerini şu günlerde kendisi kadar ünlü ve bir o kadar yakışıklı olan Kerem Bürsin almaya hazırlanıyor.

AYNI KULÜBE ÜYELER

Kerem Bürsin ile Barış Arduç aynı zamanda ortak özellikleriyle de dikkat çekiyor. Dövüş sanatlarına yatkın olan iki yakışıklı, aynı dövüş klübüne üye ve aynı hocadan ders alıyor. İkili centilmen kişilikleriyle de öne çıkıyor. Barış Arduç, geçen haftalarda ‘Bu Şehir Arkandan Gelecek’ dizisinde oynayan Kerem Bürsin’e sosyal medyadan şans dilemiş ve “Yolun açık olsun kardeşim” yazmıştı.

Barış Arduç'un yerine Kerem Bürsin!