Başak Dizer'den takdir toplayan hareket

Oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ’un eşi Başak Dizer, kalbinin güzelliğini de gösterdi. Elazığ’da dağ başına terk edilen 40 yavru köpek için harekete geçti. Yaptığı paylaşım ve bağış ile köpekler, güvenli bir yere getirildi.

Başak Dizer'den takdir toplayan hareket
Takvim'de yer alan habere göre oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ'un eşi Başak Dizer, güzelliğinin yanı sıra yaptığı sosyal yardımlarla gündeme geldi. Aynı zamanda stil danışmanlığı yapan Dizer, eşiyle olan mutlu evliliğiyle de dikkatleri üzerine çekti. Pek çok sosyal yardım için elini taşın altına koyan ve takdir toplayan Dizer, bu kez Elazığ'da kaderine terk edilen 40 yavru köpek için harekete geçti. İlk olarak sosyal medyadaki bir yardım hesabı, yavru köpeklerin çaresiz durumunu gündeme getirdi. Yapılan paylaşımda, Elazığ'a yaklaşık 2 saat uzaklıktaki bir bölgede 40 yavru köpeğin terk edildiği belirtildi.

INSTAGRAM'DAN TEBRİK YAĞDI

Açlıktan ölmek üzere olan yavru köpeklerin hali yürekleri titretti. Bunun üzerine sosyal medyadan pek çok yardımsever harekete geçti. Paylaşımları yapan vatandaşla iletişime geçildi. Dizer de konuyla yakından ilgilendi. Yavruların halini Instagram hesabından paylaşıp yardım istedi. Bununla da kalmayıp bizzat köpeklerin bakımı için 10 bin lira para gönderdi. Yapılan yardımlar ile köpekler güvenli bir yere getirildi.

Başak Dizer'den takdir toplayan hareket

Dizer'in bu hareketi, yalnızca hayranlarını değil duyarlı herkesi mutlu etti. Dizer'in sosyal medya hesabına yorum yapan binlerce kişi, duyarlılığından dolayı kendisini tebrik etti.

HERKESİN KALBİNİ KAZANDI

Başak Dizer, yardımlarıyla Türk insanının kalbini kazandı. Stil danışmanı Dizer, 'Geleceğe Işık Tut' isimli sosyal sorumluluk projesine destek verdi. Son olarak Aksaray'daki Yenimahalle İlkokulu'na onlarca ayakkabı yolladı. "Daha çok miniğimizin ayakkabı ve kıyafete ihtiyacı var" açıklamasını yaptı.