Başak Sayan yemek bile yapamıyor!

Amerika'dan yurda dönen oyuncu Başak Sayan vakit darlığından şikayetçi.

Başak Sayan yemek bile yapamıyor!
Bugün'den Okan Işık'ın haberine göre Başak Sayan, Dünya Bankası'nda Latin ülkelerinden sorumlu olarak görev yapan Murat Vardal'la evlenerek Amerika'ya yerleşmişti. Ünlü oyuncu, 1 yıl aradan sonra eşiyle birlikte Türkiye’ye döndü ve gelir gelmez de kendisini yeni bir dizinin setinde buldu.

Aradan geçen zamana rağmen dizilerdeki ağır çalışma şartlarının aynı şekilde devam ettiğini belirten Sayan, “Günde 3-4 saat uykuyla çalışmaya devam ediyoruz. Öyle bitkin oluyoruz ki bazen dilimiz bile dönmüyor. Vitaminlerle ayakta duruyorum. Eve bitkin bir halde gidiyorum: eşime yemek bile yapamıyorum” diye konuştu.

KENAN İMİRZALIOĞLU HİÇBİR ŞEYİ DEĞİŞTİREMEZ

Başak Sayan, Kenan İmirzalıoğlu’nun dizi süreleri  kısalmadıkça bir daha ekranlarda yer almayacağını açıklamasının da  hiçbir şeyi değiştirmeyeceğini belirtti.

Herkesin İmirzalioğlu kadar iyi para kazanmadığını dile getiren Sayan şöyle konuştu: “Sektörde çok düşük ücretlerle çalışan bir sürü oyuncu var.

Onlar evlerini geçindirmek için çalışmak zorunda. 1-2 kişinin ‘Ben artık dizi yapmayacağım’ demesiyle yol alınmaz. Herkes birlik olmalı ama o da bir türlü sağlanamıyor. ”


AMERİKA HUZURLU AMA DOSTLUK YOK

Amerika’dayken en çok köpeği Max’i özlediğini belirten Sayan, “Amerika huzurlu  bir yer. Çok sakin. Burada her an bir olay olmasına o kadar alışmışız ki. Orada bunlar yok ama derin dostluklar da yok” dedi.