Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Trabzon'da konuştu

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Erdoğan Trabzon'da düzenlenen mitingde halka hitap etti. "Pensilvanya, CHP, MHP ve BDP'yi kiraladı" diyen Erdoğan, "casusluk" suçlamasında bulunarak, "Ülkeyi yönetenlerin haremine giriyorlar" diye konuştu.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Trabzon'da konuştu

İşte Başbakan Erdoğan'ın konuşmasından önemli satır başları;

BUNLAR ANARŞİST

İstanbul tarih yazdı. 2 milyonu aşkın kişi toplandı. Ana muhalefetin genel başkanı bana küfrediyor. İstanbul'daki büyükşehir başkan adayı benim Trabzonlu hemşerime el kaldırıyor. Bunlar anarşist, bunların her yeri terörle ortak yürüyor. Bunlarda edep, adap yok. Gerçek yumruğu benim kardeşlerim sandıkta vursun.Kılıçdaroğlu helal haramdan bahsediyor. Sen ne anlarsın. Sen SSK genel müdürü iken helali haramı gösterdin. Pensilvanya CHP ve MHP'yi kiraladı. BDP'yi de kiraladı, Bir kısım medyayı da kiraladı onlarla birlikte bazı işveren çevreleri de şantajla emir komutası altına aldı. Bak abdestimden şüphem yok namazımdan da şüphem yok. Sen bizimle uğraşamazsın.

ÜLKEYİ YÖNETENLERİN HAREMİNE GİRİYORLAR

Sen şuanda ülkenin milli güvenliğini tehdit eden çalışmalar içersindesin. Bunlar maalesef casusluk örgütü olduğu için bizi dinlemeye varıncaya kadar bu yollara başvurdular. Ülkeyi yönetenlerin haremine giriyorlar. Ne yaparsanız yapın ininize gireceğiz.

ŞEYTANIN AKLINA GELMEYEN BUNLARIN AKLINA GELİR

Benim kızımın başörtüsünü senin hocan açtı. Bazı yerlerde ne yapıyorlar biliyor musunuz? 'Sizi Ak Parti'nin Genel Merkezi'nden arıyoruz sandıklarınız değişti' diye yalan söylüyorlar. Şeytanın aklına gelmeyen bunların aklına gelir. Sakın bunlara aldanmayın.

HABERTÜRK