Başbakan Yıldırım'dan İzmir'e Marmaray müjdesi!

Başbakan Yıldırım, İzmir'e de Marmaray yapılacağını ifade ederek, "İzmir'in Marmaray'ını tüp geçidini bu sene için ihaleye çıkarıyoruz. Körfeze bir gerdanlık yapıyoruz. Çiğli- Narlıdere arasını 6 dakikada geçecek İzmirli" diyerek müjde verdi.

Başbakan Yıldırım'dan İzmir'e Marmaray müjdesi!
Yeni Şafak'ta yer alan habere göre Başbakan Yıldırım, Alsancak Atatürk Voleybol Salonu'nda düzenlenen "101 Dev Eser"in toplu açılış töreninde konuştu. Başbakan Yıldırım, İzmir'e müjde verirken, "İzmir'in Marmaray'ını, tüp geçdininin bu sene içinde ihalaye çıkıyoruz. İzmir'e gerdanlık takacağız. Çiğli'den Narlıdere'ye 6 dakikada geçeceğiz" dedi.

"ADAMIN DİBİ ERDOĞAN"

İşte Başbakan'ın konuşmalarından bazı notlar:

"İzmir'e yapılacak büyük eserlere sürekli engel çıkaran, bu engellerle İzmir'in projelerini geciktirenleri İzmirli hemşehrilerime şikayet ediyorum. Engelli koşuyla bu kadarını yapıyoruz. 16 Nisan'dan itibaren engeller kalkacak. AK Parti'den önce engeller öylesine güçlüydü ki her vesayette, her engelde demokrasi kesintiye uğradı. Elektronik postalı darbeyi gönderdik. 17 - 25 Aralık'ı püskürttük. 15 Temmuz'da bu sefer çaldıkları tankla, füzeyle geldiler. Karşılarında adamın dibi Cumhurbaşkanı Erdoğan vardı. Millet vardı.

"VESAYETTEN HAYIR GELMEZ"

50- 60 arası dünya ortalamasının iki katı büyüyen arası, 60- 79 arası dünya ortalamasının yarısına düştü. 2001'de Türkiye maalesef öyle bir kriz yaşadı ki 2011'e kadar 2001 krizinin borçlarını ödemekle vakit geçirdik. 638 milyar borç ve faiz ödedik. Bu kriz olmasaydı Ahmet Necdet Sezer Anayasa kitabını Ecevit'in suratına atmasaydı bu borcu ödemeyecektik. Bu anlaşmazlık yüzünden kişi başı milli gelir 3 bin dolar daha az arttı. Bu sistem kriz üretiyor. İradeyle geleni kimse gönderemez. Sandıktan hükümet çıkacak. Ya çıkacak ya çıkacak. Başka yolu yok. Sandıktan sonraya bıraktığımız zaman iş başka yöne gidiyor. Otel odalarında, medya patronlarının evlerinde sizin seçtikleriniz değil başkalarının istediği hükümet oluyor. Yüzde 50+1 ile ülkeyi kim yönetecek kararı veriliyor. CHP Atatürk'ten partiyi devraldığında Atatürk, "Muassır medeniyetler seviyesine Türkiye'yi taşıyalım" dedi. Onlar vasiyeti değil vesayet anladı. Vesayetten bu ülkeye hayır gelmez. İtaat edin millete. Millete rağmen siyaset olmaz. 16 Nisan'da da millete karşı siyasetin işe yaramadığını göreceksiniz."