Başbakan Yıldırım'dan Şehit Tümgeneral Aydın'ın ailesine taziye ziyareti

Başbakan Binali Yıldırım ve eşi Semiha Yıldırım, Şırnak'ta askeri helikopterin düşmesi sonucu şehit düşen 23. Jandarma Sınır Tümen Komutanı Tümgeneral Aydoğan Aydın'ın ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

Başbakan Yıldırım'dan Şehit Tümgeneral Aydın'ın ailesine taziye ziyareti
Milliyet'te yer alan habere göre Başbakan Binali Yıldırım ve eşi Semiha Yıldırım, Şırnak'ta askeri helikopterin düşmesi sonucu şehit düşen 23. Jandarma Sınır Tümen Komutanı Tümgeneral Aydoğan Aydın'ın ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

Başbakan Yıldırım'dan Şehit Tümgeneral Aydın'ın ailesine taziye ziyareti

BAŞBAKAN YILDIRIM'DAN TAZİYE MESAJI

Başbakan Binali Yıldırım, Şırnak'ta askeri helikopterin düşmesi sonucu şehit düşen 13 asker için taziye mesajı yayınladı. Yıldırım mesajnda, "Helikopterde bulunan 13 askerimizin şehit olduğu haberini teessürle öğrenmiş bulunmaktayım. Bizleri derin bir acıya boğan bu elim olayda, şehit olan kahraman Vatan evlatlarımıza Allah'tan rahmet niyaz ediyorum"

Başbakan Binali Yıldırım Şırnak'ta  helikopterin düşmesi sonucu şehit olan 13 askere ilişkin  taziye mesajı yayınladı. Başbakan Yıldırım'ın mesajında şu ifadeler yer aldı: "Bugün akşam saatlerinde, Şırnak Uludere ilçesine bağlı Şenoba beldesinden havalanan Türk Silahlı Kuvvetlerimize ait bir helikopterin, yüksek gerilim hatlarına takılarak kaza kırıma uğraması sonucu, helikopterde bulunan 13 askerimizin şehit olduğu haberini teessürle öğrenmiş bulunmaktayım. Bizleri derin bir acıya boğan bu elim olayda, şehit olan kahraman vatan evlatlarımıza Allah'tan rahmet niyaz ediyorum.

Şehitlerimizin kederli aileleri ve yakınları başta olmak üzere bütün vatandaşlarımıza sabır ve başsağlığı diliyorum."
ifadelerine yer verdi.