Başkan Dursun Özbek zorda!

Galatasaray’da Dursun Özbek’e eleştiriler artıyor. Divan kurulunda, “Üzerime çok geliyorsunuz” diye tepki gösteren başkanı sandığa götürmek için imza toplanıyor.

Başkan Dursun Özbek zorda!
AMKSpor'dan Mesut Yıldırım'ın özel haberine göre derbinin gölgesinde kalan Galatasaray Divan Kurulu toplantısında önemli olayların yaşandığı iddia edildi. Basına kapalı yapılan toplantıda, özellikle futbol takımının durumu ve mali konulardan dolayı çok terleyen Başkan Dursun Özbek, sert şekilde eleştirildi.

Bu eleştirilere Özbek’in yanıtı da gecikmedi. Başkan’ın söz aldığı bölümde, “Üzerime çok geliyorsunuz, beni çok eleştiriyorsunuz. Tüm yaptıklarımız görmezden geliniyor” dediği bildirildi.

Dursun Özbek’in çok sinirlendiği ve toplantıyı bir süre terk ettiği de dedikodular arasında…

Öte yandan muhalefet seçime gitmeye yanaşmayan Dursun Özbek’i köşeye sıkıştırmak adına harekete geçti. Genel kurulda seçim kararı aldırmaya yetecek noter onaylı 1600 imza için çalışma başlatıldı.

Üyelerden tek tek destek isteniyor. Camianın önde gelen isimlerinin ise Dursun Özbek’e imzaya kalmadan seçime gitmesi telkininde bulunduğu belirtiliyor.
Konular Spor Haberleri