Batman'dan gece yarısı acı haber

Yol kontrolü yapıldığı sırada meydana gelen patlamada yaralanan 2 askerden biri kurtarılamayarak şehit oldu.

Batman'dan gece yarısı acı haber
Habertürk'te yer alan habere göre Batman'ın Kozluk ilçesindeki Bekirhan Belde Jandarma Karakolu'na bomba yüklü araçla saldırı yapıldı. Saldırıda, yaralanan 2 askerden biri kurtarılamayarak şehit oldu. Yaralanan 1'i asker 2 kişinin tedavisi sürüyor. Patlamanın etkisiyle karakolun bir kilometre çevresindeki ev ve iş yerlerinin camları kırıldı.

Olay, saat 12.30 sıralarında, Batman ile Kozluk ilçesi arasında bulunan kent merkezine yaklaşık 25 kilometre mesafedeki Bekirhan beldesinde meydana geldi. Edinilen ilk bilgilere göre, teröristler tarafından Belde Jandarma Karakolu'na bomba yüklü araçla saldırı düzenlendi.

Araç, karakolun önünde, büyük bir gürültüyle infilak ederken, patlamanın ardından bölgeye çok sayıda ambulans ve güvenlik görevlisi gönderildi.

Patlamada, yaralanan 2'si asker, 3 kişi ambulanslarla Batman Bölge Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak, tedavi altına alındı.

Patlamada, karakolun önünde çukur oluşurken, yaklaşık bir kilometre çevresindeki ev ve iş yerlerinin de camları kırıldı.

Bölgede incelemeler sürüyor.

YARALI ASKERLERDEN BİRİ ŞEHİT OLDU

Batman'ın Kozluk İlçesi'ne bağlı Bekirhan Beldesi'ndeki jandarma karakolu'na PKK'lı teröristlerin bombalı araçla düzenlediği saldırıda yaralanan 2 askerden biri, tedavi gördüğü Diyarbakır'daki Dicle Üniversitesi Hastanesi'nde doktorların tüm çabasına karşın kurtarılamayarak şehit oldu. Saldırıda yaralanan diğer askerin ise tedavisinin devam ettiği belirtildi.