Bayıltan dayak 'Geliyorum' demiş!

İzmir Bornova Seyit Şanlı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde 20 kız tarafından dövülen iki kızdan B.G’nin daha önceden tehdit edildiği ortaya çıktı.

Bayıltan dayak 'Geliyorum' demiş!
Yeni Asır'dan Tansu Edip Gökbudak'ın haberine göre İzmir'in Bornova ilçesindeki Seyit Şanlı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde 2 kız öğrencinin yaklaşık 20 kız öğrenci tarafından demir sopayla tekme tokat bayıltılana kadar dövülmesinin, göz göre göre geldiği ortaya çıktı. Saldırıya uğrayan öğrencilerden B.G'nin babası Lütfü G. konuyla ilgili suç duyurusunda bulunurken, kızının olay yaşanmadan önce defalarca tehdit edildiğini söyledi.

'İLGİLENECEĞİZ' DEDİLER

Lütfü G, "Bu saldırıyı yapanlar daha önceden başka kişiler aracılığıyla kızıma saldırıyordu. Ya kazayla suratına top atıyorlardı ya da başka bir olay. Ben bunun için okul yönetimine bu durumu anlattığımda bana 'Kesinlikle ilgileneceğiz' dediler. Fakat ilgilenmedikleri bu olayla ortaya çıktı. Olayı örtmek için ellerinden geleni yapıyorlar" dedi.

OLAYA EL KONULDU

Lütfü G. hastaneden aldığı darp raporlarıyla birlikte İzmir Bornova 100. Yıl Polis Merkezi aracılığıyla suç duyurusunda bulundu. Baba Lütfü G. kızının başına gelen olayın peşini bırakmayacağını söyledi. Öte yandan İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün yaşanan olaya el koyduğu, konu hakkında soruşturma başlattığı öğrenildi.

ŞAŞIRTAN PAYLAŞIMLAR!

Yeni Asır'ın haberinin Türkiye gündeminde ses getirmesinin ardından okulun öğrencilerinin sosyal medyada dehşet verici paylaşımlar yaptığı görüldü.

Aralarında saldırgan kızların arkadaşları olduğu öne sürülen öğrencilerin haberleri paylaşarak, "Welcome to Seyit Şanlı (Seyit Şanlı'ya hoşgeldiniz), "Hiç güleceğim yoktu. Canım okulum yine dillerdesin" şeklinde paylaşımlar yaptığı görüldü.