Bayram rezervasyonları başladı

Ramazan Bayramı'na haftalar kala tatil rezervasyonları da başladı.

Bayram rezervasyonları başladı
Yeni Asır'da yer alan habere göre Türkiye'de her yıl yüz binlerce kişinin akın ettiği Çanakkale'nin Bozcaada ve Gökçeada ile Balıkesir'in Cunda ve Avşa adalarındaki turizm tesislerinin, yaz tatili sezonunun başlayacağı Ramazan Bayramı'nda yüzde 100 dolulukla hizmet vermesi bekleniyor. İç turizmin lideri olarak nitelendirilen Balıkesir ile Çanakkale'deki turizm merkezleri, tatil sezonunu Ramazan Bayramı ile açmaya hazırlanıyor.

1 Mayıs ve 19 Mayıs dolayısıyla üçer günlük tatillerde hareketliliğin yaşandığı tesislerde, bayram rezervasyonları da başladı.

TURİZMCİLER UMUTLU

İstanbul, İzmir, Ankara ve Bursa ağırlıklı olmak üzere ülkenin dört bir yanından çok sayıda turisti ağırlayan kuzey Ege'deki Cunda, Bozcaada ve Gökçeada ile Marmara Denizi'nin gözdesi Avşa Adası'ndaki tesisler, yaz sezonundan umutlu. Ayvalık Turizm Tanıtma Derneği Başkanı Ümit Özgültekin, "Rezervasyonlar erken başladı. Bazı tatilciler, 19 Mayıs haftası dönüşünde yerini ayırttı" dedi. Marmara Adalar Belediye Başkanı Süleyman Aksay ise "Bayram için rezervasyonlar sürüyor. Umarım sezona iyi bir giriş yaparız" dedi.

"YÜZDE YÜZ DOLULUK BEKLİYORUZ"

Bozcaada 'da sezonun bu yıl Nisan itibarıyla başladığını, 1 Mayıs'ta rezervasyonlarda yüzde 100 doluluğa ulaştıklarını ifade eden Bozcaada Belediye Başkanı Hakan Can Yılmaz da, "Ramazan Bayramı tatili için otel ve ev pansiyonlarındaki rezervasyonlar, haftalar öncesinden yapıldı. Yüzde 100 dolulukla geçecek bir bayram tatili bekliyoruz" diye konuştu.