BBP, AK Parti listelerinden seçime girecek

AK Parti Sözcüsü Mahir Ünal, BBP'nin seçime AK Parti listelerinden gireceğini açıkladı. BBP Genel Sekreteri Tunç da, AK Parti listesinden seçime girileceğini duyurdu.

BBP, AK Parti listelerinden seçime girecek
Habertürk'ün haberine göre AK Parti Sözcüsü Mahir Ünal açıklamalarda bulundu. AK Parti Sözcüsü Mahir Ünal, BBP'nin seçime AK Parti listelerinden gireceğini açıkladı.

Ünal, "Dün itibarıyla basına yansıyan ittifak söylentilerinin bugün başlamadan krizlere boğulduğunu gördük. Bir ittifakın gerçek anlamda mutabakat olabilmesi için toplumsal ve siyasal desteği olması gerekir." dedi.

Muhalefetin ittifak çalışmalarının şeffaf olmadığını vurgulayan Ünal, "Milletin gözü önünde cereyan etmeyen ittfaklar ancak bir pazarlık ve masa başı tezgah olarak değerlendirilir. Kişisel hesaplarını görme peşinde olan sözde siyasetçilerin yaptıkları pazarlıkları siyasi ahlakın bir parçası olarak görmüyoruz. Cumhur İttifakı bu miletin ta kendisidir. Bu ittifakın lideri de milletin adamı milletin adayı Sayın Recep Tayyip Erdoğan'dır." diye konuştu.

Devlet Bahçeli'nin 100 bin imza konusundaki sözlerini değerlendiren Ünal, "Sayın Devlet Bahçeli hassasiyetini iletti. Biz de bu konuda Bahçeli'nin hassasiyetine katılıyoruz." ifadelerini kullandı.

Öte yandan BBP Genel Sekreteri Üzeyir Tunç da, BBP'nin AK Parti listesinden seçime gireceğini açıkladı.