Bebek cinayetinde yeni iddia!

Annenin doğum sırasında felç geçirmediğini öne süren komşuları, bebeğin felçli olduğunu, babanın bu nedenle cinnet getirdiğini iddia etti...

Bebek cinayetinde yeni iddia!
Habertürk'ten Yusuf Doğan ve Hayati Arıgan'ın haberine göre İstanbul Beşiktaş’ta epidural anestezi yöntemiyle doğum yapan eşi Hülya E.’nin felç kalması üzerine cinnet getirip 2 günlük bebeğini Palanga Caddesi üzerindeki üstgeçitten atarak öldürdüğü iddia edilen baba Seyfi E. tutuklandı.

Poliste ve sevk edildiği İstanbul Adliyesi’ndeki savcılıkta susma hakkını kullanan Seyfi E., mahkemede ise psikolojisinin bozuk olduğunu söyledi. Çiftin komşuları ise yaşanan bebek faciasında farklı bir iddia ortaya attı. Anne Hülya E.’nin doğum sırasında felç geçirmediğini öne süren komşuları, bebeğin felçli olduğunu, babanın bu nedenle cinnet getirdiğini iddia etti.

Bir İddiaya göre ise Hülya E. de bebeği de fiziki olarak sağlıklıydı. Doktorların, kısa bir süre solunum zorluğu çeken bebekle ilgili ‘Down sendromu’ şüphesi vardı. Bu yüzden bebekten kan örneği alınarak gerekli testler için laboratuvara gönderildi. Bunu duyan baba Seyfi E. sinir krizi geçirdi, tüm test ve tedavileri reddetti. Saat 12.00’de bebeği hastaneden alan Seyfi E. 15.20’de ise bebeğini köprüden aşağı attı.