Bebekleri tarzlarını değiştirdi

Hollywood'un tarz sahibi güzel kadınlarının kıyafet seçimleri anne olduktan farklılaşıyor. Ünlüler bebek sonrası, ayakkabıdan seçtikleri renklere kadar pek çok şeyi değiştiriyor..

Bebekleri tarzlarını değiştirdi

BEYONCE

Jay- Z ile birkaç ay önce ilk çocuklarını kucaklayan Beyonce, anne olana kadar daha iddialı, daha renkli ve daha seksi giyiniyordu. Ancak doğumdan sonra topuklu ayakkabılarının yerine düz babet ve Oxford'lar giymeyi tercih etti. Şu anda daha maskülen bir giyim tarzını besimsiyor ve daha az renkli giyiniyor.

JESSICA ALBA

Cash Warren ile uzun soluklu bir birlikteliğin ardından çocuk sahibi olan Jessica Alba, bebeklerinin doğumundan önce siyah renge olan düşkünlüğüyle tanınıyordu. Siyah dışında pek fazla renk kullanmayan Alba, iki kız çocuk annesi olmasının ardından kıyafetlerine daha çok renk ve desen soktuğunu söylüyor.

KATE HUDSON

Bebeğinin doğumundan sonra giyime daha az kafa yormak isteyen Kate Hudson, pastel tonlarda taytlar tüm gününü geçirebileceğini söylüyor. Bir zamanlar topuklu ayakkabısız dışarı çıkmayan Hudson, şimdi sürekli terlik giyiyor.

NATALIE PORTMAN

Benjamin Millepied ile geçtiğimiz Haziran'da ilk çocuklarını kucakladılar. Çocuk sahibi olana kadar daha renkli ve çocuksu bir giyim tarzı benimseyen Portman, doğumdan sonra daha yumuşak toprak renklerini tercih etmeye ve sade giyinmeye özen göstermeye başladı.