Bekir İrtegün'den Sow yorumu

Fenerbahçe'nin milli oyuncusu Bekir İrtegün, Kayseri Erciyesspor karşısında alınan galibiyetin önemine değindi.

Bekir İrtegün'den Sow yorumu

Maçın ardından yayıncı kuruluşa konuşan Bekir İrtegün, “Haftaya Adalete Fener yak organizasyonu ile girdik, taraftarımızdan buna destek bekliyoruz öncelikle. Zaman zaman iyi, zaman zaman kötü oynadık, Erciyesspor dirençliydi bize göre sanki.. Oyunlarından dolayı tebrik ediyorum ve bundan sonraki haftalarda başarılar diliyorum” dedi.

Maç hakkında da konuşan İrtegün, “Çok önemli bir galibiyet oldu, dediğim gibi dönem dönem iyiydik, sıkıntı da yaşadık ama neticede kazandık. Gaziantep'ten de istediğimizi alırsak, iyi bir nefes alacağız gelecek haftalar için” ifadelerini kullandı.

Deplasmanlarda kazanılacak galibiyetlerin avantaj sağlama adına önemli olduğunu da söyleyen başarılı oyuncu, “Ligin ikinci yarısının başında daha iyi puan avantajımız vardı. Çok rahatladığınızda her şey oluyor. Bildiğimiz halde bunu tecrübe ettik. Bunu unutmamalıyız. Bunun verdiği özgüveni yanımıza alıp, işimize bakmalıyız. En önemlisi de rahatlamak için deplasmanda kazanmalıyız. Bunu başaracağımızı da düşünüyorum" şeklinde konuştu.

Son olarak Senegalli oyuncu Moussa Sow hakkında da  konuşan başarılı oyuncu, “Sow çok üzgündü. Golcüler böyle anlarda çöküntü yaşayabiliyorlar. Oyundan çıkarken de destek olmaya çalıştık. Futbolda bunlar var. Kalitesi ortada. 1-2 güne kadar kendine gelir" açıklamasında bulundu.

SKORER

Konular Spor Haberleri