Kartal: 'Beklemediğimiz goller yedik'

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Balıkesirspor karşısında beklemedikleri goller yediklerini; ancak sonrasında toparlanarak karşılaşmayı kazandıklarını söyledi.

'Beklemediğimiz goller yedik'
CİHAN'ın haberine göre takımının sahasında Balıkesirspor'u 4 - 3 mağlup ederek maç fazlasıyla lider olduğu karşılaşmanın bitiminde düzenlenen basın toplantısında konuşan Kartal, rakipleri karşısında beklemedikleri goller yediklerini vurgulayarak, "Maça golle başladık. Daha sonra beklemediğimiz goller yedik. Bununla beraber oyunda dengeyi bulduk. Balıkesirspor, Beşiktaş ve Trabzonspor’a karşıda böyle oynadı. Ben böyle goller yemeyi beklemiyordum. Rakibimiz ligde şampiyonluğa oynayan bir takımmış gibi görüntü verdi. Bize 3 puan lazımdı. Son haftalara girilirken herkesin üzerinde baskı var. Oyunun genelinde rakibimizden üstündük. Maç fazlasıyla lider olduk ve oyuncularımı tebrik ediyorum.” diye konuştu.

'OLDUĞUM GİBİ GÖRÜNEN BİR İNSANIM, FARKLI ROLLERE HİÇBİR ZAMAN BÜRÜNMEDİM'

Basın mensuplarının "Sezon başından beri kazansanız da kaybetseniz de yüzünüzde aynı ifade var. Bu stresle ilgili bir şey mi?" şeklindeki sorusuna ise İsmail Kartal, şu cevabı verdi:
“Takımım kazansa da kaybetse de olduğum gibi görünen bir insanım. Hiçbir zaman farklı rollere bürünmedim ve hiçbir şeyi abartmadım. Profesyonel bir iş yapıyoruz. Bu işte kazanmakta, kaybetmekte var.”
Konular Spor Haberleri