Belçikalı anne, oğlunu arıyor!

Pascale Dufaun, Belçika’da gönlünü Ramazan Yıldırım’a kaptırdı. Bu evlilikten bir de çocukları oldu. Ancak işler yolunda gitmedi ve yolları ayrıldı. Yaklaşık 2 yıl önce Ramazan Yıldırım, oğlunu alarak İstanbul’a geldi...

Belçikalı anne, oğlunu arıyor!
Yeni Asır'dan Emirhan Ergen'in haberine göre o tarihten beri çocuğunu göremeyen Dufaun, yetkililerden yardım istedi...

Belçikalı anne Pascale Dufaun, boşandığı Türk eşi tarafından İstanbul'a kaçırıldığını iddia ettiği oğlu Damien Malik'i tam 642 günden bu yana Türkiye'nin her yerinde arıyor. Oğluna kavuşamayan gözü yaşlı anne, Türk yetkililere oğlunun bulunması için çağrıda bulundu.

TANIŞMAK İÇİN GELDİ

Damien Malik, babası Ramazan Yıldırım ile 1 Temmuz 2015 tarihinde, babasının ailesiyle tanışmak için Belçika'dan İstanbul'a geldi. Anne Dufaun, eşi Ramazan Yıldırım ile oğlu Damien Malik'in iki hafta sonra yeniden Belçika'ya döneceğini zannediyordu ama olmadı. O günden itibaren Baba Ramazan Yıldırım ile oğlu Damien Malik'ten haber alınamadı. WAcılı anne, o günden bu güne kadar oğlunu bulmak için varını yoğunu adeta seferber etti ancak bir türlü oğlundan ve eşinden bir haber alamadı. Çaresiz anne, geçtiğimiz ay geldiği İzmir'de de oğlu Damien Malik'in resmi olan broşürleri dağıttı. "Looking4damien" adında bir internet sitesi de kuran anne Dufaun, oğlunu bulmak için Türk yetkililerden destek istedi.

Anne Pascale Dufaun, 642 günden bu yana yorulmadan oğlu Damien'i aradığını ifade ederek, Türk yetkililere yardım çığlığında bulundu.

"YETKİLİLER DUYSUN"

Belçikalı Anne, "Oğlum Damien'i babası 1 Temmuz 2015 yılında iki haftalığına İstanbul'a babasının ailesiyle tanışmak için götürdü. İki hafta sonra ikisi de dönmedi. İkisinden de haber alamadım. 1 Temmuz'dan bu yana oğlumu babası Türkiye'de rehin tutuyor" açıklamasını yaptı.

"ADINI MALİK KOYMUŞ"

Eski kocasının Türkiye'ye kaçırdığı çocuklarına 'Malik' adını koyduğunu anlatan Pascale Dufaun, "Türkiye'de adını Malik koymuş. Benim çocuğumun hayatının böyle karartılmasına kimsenin hakkı yok. İki hafta sonra Belçika'ya döneceğini söylemişti ancak babası oğlumu geri getirmedi. 642 gündür pes etmeden oğlumu arıyorum. Bir çok yere başvurdum ancak bir sonuç alamadım. Türk yetkililerden yardım istiyorum" diye konuştu.